![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej. Já jsem přemýšlel, jestli mi může pomoct. Nedávno jsem začal stahovat torrent soubory. Nicméně, můj software pro úpravy videa vytvoří soubor, který má zvuk původního souboru, ale žádné video. Mám také editační software, který vytváří "film" kombinováním různých videoklipů. Když jsem se snažil vytvářet videoklipy s výše uvedenými software, program, vypne se sám vypne ze souborů, které jsou delší než jednu minutu. Kdokoli si tento problém? Doufám, že brzy dostanu odpověď. |
|
| |||
| |||
| Vítejte na TCF. Přestěhoval do Multimédia, Ovladače a Kodeky forum. Nepovolujeme diskuse torrentů zde najdete Tato Posta z důvodů, proč. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Počítačové Problem | etipjar | Obecné Hardware Chat | 1 | 7. ledna 2008 15:08 |
| Nové počítačové Problem | CaPpedDoG | Obecné Hardware Chat | 11 | 31. prosince 2007 22:30 |
| Počítačové problém | gretgret | Obecné Hardware Chat | 14 | 27. prosinec 2007 03:26 |
| Počítačové Problem | Jase123 | Obecné Hardware Chat | 5 | 27. října 2007 04:37 |
| Počítačové problém | džungle-bhoy | Obecné Hardware Chat | 13 | 1. Září 2007 15:39 |
| Thread Nástroje | |
| |