![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé. Én vagyok kíváncsi, ha tud segítsen nekem. Nemrég indult torrent fájlok letöltésére. Mindazonáltal, a videoszerkesztő szoftver létrehoz egy fájlt, illetve a hang az eredeti kép, de a videó. Én is editing szoftver, amely megteremti a "film" a különböző videoklipeket. Amikor megpróbáltam létrehozni videoklipeket a fenti szoftver, a program becsukja maga le fájlokat is hosszabb, mint egy perc alatt. Akárki volna ez probléma? Remélem, hogy a válasz nemsokára. |
|
| |||
| |||
| Üdvözöljük a TCF. Költözött Multimédia, Drivers & Codecs fórum. Mi nem teszik lehetővé a vitát torrents itt, lásd Ez az üzenet az okokat. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Computer Problem | etipjar | Általános fémáru Chat | 1 | 7. január 2008 15:08 |
| Új számítógép probléma | CaPpedDoG | Általános fémáru Chat | 11 | 31. december 2007 22:30 |
| Számítógépes probléma | gretgret | Általános fémáru Chat | 14 | 27. december 2007 03:26 |
| Computer Problem | Jase123 | Általános fémáru Chat | 5 | 27. október 2007 04:37 |
| Számítógépes probléma | dzsungel-bhoy | Általános fémáru Chat | 13 | 1. Szeptember 2007 15:39 |
| Téma eszközök | |
| |