Najbolji koji sam mogao naći na matičnoj ploči koristi realtek AC97 onboard zvuk. Je li to ispraviti ili imate instaliranu zvučnu karticu?
Ovdje je link za AC97 drivere. Sada što se tiče KOJU vozač što vam je potrebno. Taj link će vas odvesti na stranicu na Realtek site za AC97 audio codec. Morat ćete potvrdite okvir koji kaže: "Ja prihvaćam gore navedene" i kliknite Next. Zaslon će bljesnuti i vi ćete još uvijek biti na istom scrren osim što sada okvir provjerava. Hit Sljedeća ponovno.
Sada će vas na stranicu za preuzimanje upravljačkih programa. Imate nekoliko opcija i oni uglavnom bave vrstu operativnog sustava imate. Ako ste Vista ili Win7 ćete morati preuzeti zip datoteke za vaš vozača. Za bilo koji drugi OS trebali preuzeti izvršnu (. Exe). The exe za bilo koje drugo nego sustav Windows Vista, Win7 i win95 treba drugu mogućnost. Kliknite na riječ Idi jednog od izbora na desnoj strani stupca sadrže Vaše OS. Nemojte kliknuti na jedan u okvir Express. Niste registrirani postoji tako da se neće funkcionirati. Našao sam da uzimajući Realtek drivere od traje dugo vremena u odnosu na druge downloads, pa ne brinite ako se kaže da će biti neko vrijeme.
Nadam se ovo pomaže.