kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

Segítség, Audio Driver Not Installed

Reply

Téma eszközök
Old Június 10 2009, 09:52
Új tag Csoport

Default Segítség, Audio Driver Not Installed

Hi all,

Nem tudom kitalálni, amely audio driver van szükségem .... Segíts kérlek!

Alaplap neve: Soltek SL-PT880E-RL / PT880E2-RL
Processzor típusa: Intel Celeron, 2400 MHz (24 x 100)
Old Június 10 2009, 10:02
Donor Group

Onboard vagy kártya?
Old Június 10 2009, 10:14
Donor Group

Best tudtam meg, hogy Motherboard használja Realtek AC97 fedélzeti hangot. Így volt vagy van-e hangkártya telepítve? Itt egy link a AC97 mozdonyvezetők. Most amennyire AMELYEKRE driver, amire szüksége van. Ez a link lesz, hogy egy oldal a weboldal a Realtek AC97 audio codec. Meg kell jelölje be, hogy azt mondja: "Én elfogadom a fenti" és a következő találatot. A képernyő villog, és továbbra is ugyanazon a scrren, kivéve, hogy most már a dobozban van jelölve. Hit Következő újra.

Most lesz az oldalon letölthető a vezetők. Még több lehetőséget és főleg foglalkozik a típusú operációs rendszer van. Ha van Vista vagy Win7 lesz letölthető a zip fájl a vezetők. Minden más OS letöltése kell a végrehajtható (. Exe). Az exe bármely más, mint a Windows Vista, Win7 és Win95 kell a második lehetőséget. Kattintson a szó lesz az egyik a választások, a jobb az oszlop tartalmazza a OS. Ne kattintson az egyik az Express mezőbe. Ön nem regisztrált ott, így nem fog működni. Úgy találtam, hogy a szerzés járművezetők Realtek hosszú időt vesz igénybe az egyéb letöltéseket, ne aggódj, ha azt mondja, ez lesz egy darabig.

Remél ez segít.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Multimedia audio controller driver shaun236 Multimédia és kodekek 1 21. május 2009 19:43
Hang Pls? Nincs hangeszköz telepítve után Format Black Magic Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 1 4. március 2009 04:17
Audio driver hang probléma Acer timboeve Multimédia és kodekek 3 24. június 2008 07:56
Driver Keresés ref audio / video ashmehta Multimédia és kodekek 2 14. június 2008 14:36
Audio driver probléma hollibob Multimédia és kodekek 5 28. október 2007 11:16
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.