Best tudtam meg, hogy Motherboard használja Realtek AC97 fedélzeti hangot. Így volt vagy van-e hangkártya telepítve?
Itt egy link a AC97 mozdonyvezetők. Most amennyire AMELYEKRE driver, amire szüksége van. Ez a link lesz, hogy egy oldal a weboldal a Realtek AC97 audio codec. Meg kell jelölje be, hogy azt mondja: "Én elfogadom a fenti" és a következő találatot. A képernyő villog, és továbbra is ugyanazon a scrren, kivéve, hogy most már a dobozban van jelölve. Hit Következő újra.
Most lesz az oldalon letölthető a vezetők. Még több lehetőséget és főleg foglalkozik a típusú operációs rendszer van. Ha van Vista vagy Win7 lesz letölthető a zip fájl a vezetők. Minden más OS letöltése kell a végrehajtható (. Exe). Az exe bármely más, mint a Windows Vista, Win7 és Win95 kell a második lehetőséget. Kattintson a szó lesz az egyik a választások, a jobb az oszlop tartalmazza a OS. Ne kattintson az egyik az Express mezőbe. Ön nem regisztrált ott, így nem fog működni. Úgy találtam, hogy a szerzés járművezetők Realtek hosszú időt vesz igénybe az egyéb letöltéseket, ne aggódj, ha azt mondja, ez lesz egy darabig.
Remél ez segít.