פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מולטימדיה רכיבי Codec

Register

עזרה, לא מותקן מנהל התקן אודיו

Reply

שרשרת כלים
Old 10 יוני 2009, 09:52
קבוצת חברות חדשות

Default עזרה, לא מותקן מנהל התקן אודיו

היי לכולם

אני לא יכול להבין אילו שמע הנהג אני צריך .... בבקשה עזרה?

שם לוח האם: Soltek SL-PT880E-RL / PT880E2-RL
סוג מעבד: Intel Celeron, 2400 MHz (24 x 100)
Old 10 יוני 2009, 10:02
קבוצת תורמים

Onboard או כרטיס?
Old 10 יוני 2009, 10:14
קבוצת תורמים

הטוב ביותר שאני יכול למצוא את לוח האם משתמש Realtek AC97 הקול המשולב ללא פעיל. האם זה נכון או האם יש לך כרטיס קול מותקן? הנה קישור AC97 את הנהגים. עכשיו עד כמה אתה צריך איזה הנהג. קישור זה יעביר אותך לדף על האתר של Realtek AC97 Audio רכיבי codec. אתה צריך לבדוק את התיבה עם הכיתוב: "אני מקבל את מעל" ופגע הבא. על המסך יופיע Flash ואתה עדיין תהיה על אותו scrren חוץ מזה עכשיו את מסומנת. הכה הבא שוב.

עכשיו אתה תהיה בדף כדי להוריד את מנהלי ההתקנים. יש לך כמה אפשרויות והם בעיקר להתמודד עם סוג של מערכת הפעלה יש לך. אם יש לך Vista או Win7 תצטרך להוריד קובץ ZIP עבור הנהגים. עבור כל מערכת הפעלה אחרת אתה צריך להוריד את ההפעלה (. Exe). Exe של כל פרט Windows Vista, Win7 ו Win95 יש את האפשרות השנייה. לחץ על המילה עבור מאחד את הבחירות מצד ימין של העמודה המכילה את מערכת ההפעלה שלך. אל תלחץ על אחד בתוך תיבת Express. אתה לא רשום שם אז זה לא יעבוד. מצאתי כי מקבל נהגים מ Realtek לוקח הרבה זמן לעומת הורדות אחרות, לכן אל דאגה, אם זה אומר שזה יהיה הרבה זמן.

מקווה שזה עוזר.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מולטימדיה Audio Controller הנהג shaun236 מולטימדיה רכיבי Codec 1 21st מאי 2009 19:43
Pls סאונד? לא מותקן התקן שמע לאחר פורמט הקסם השחור סאונד, רמקולים נגני MP3 & 1 4th מרץ 2009 04:17
אודיו מנהל קול על בעיה Acer timboeve מולטימדיה רכיבי Codec 3 24 יוני 2008 07:56
מנהל התקן שאילתה REF אודיו / וידאו ashmehta מולטימדיה רכיבי Codec 2 14th יוני 2008 14:36
הנהג בעיות אודיו hollibob מולטימדיה רכיבי Codec 5 -28 אוקטובר 2007 11:16
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.