rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Multimedia i kodeki

Register

Pomoc Audio Driver Not Installed

Reply

Narzędzia wątku
Old 10. czerwca 2009, 09:52
Nowe państwa grupy

Hi all,

Nie mogę się dowiedzieć, który sterownik audio muszę .... Help please?

Nazwa płyty głównej: Soltek SL-PT880E-RL / PT880E2-RL
Typ procesora: Intel Celeron, 2400 MHz (24 x 100)
Old 10. czerwca 2009, 10:02
Grupa dawcy

Onboard lub kartę?
Old 10. czerwca 2009, 10:14
Grupa dawcy

Najlepsze mogę stwierdzić, że Motherboard używa Realtek AC97 pokładzie dźwięku. Czy to jest prawidłowe, czy masz zainstalowaną kartę dźwiękową? Oto link do sterowników AC97. Teraz, w miarę, który sterownik musisz. Ten link przeniesie Cię do strony, na miejscu dla Realtek AC97 kodeków audio. Będziesz musiał zaznaczyć pole wyboru, które mówi: "Ja akceptuję powyższe" i kliknij przycisk Dalej. Na ekranie będzie migać i będzie nadal w tym samym scrren z tym wyjątkiem, że teraz jest zaznaczone pole wyboru. Hit Dalej ponownie.

Teraz będą na stronie, aby pobrać sterowniki. Masz kilka opcji, a oni zajmują się głównie rodzaj systemu operacyjnego, masz. Jeśli masz Vista lub Win7 będziesz musiał pobrać plik zip dla kierowców. W przypadku każdego innego systemu operacyjnego, należy pobrać plik wykonywalny (. Exe). W exe dla innych niż Windows Vista, Win7 i Win95 należy drugą opcję. Kliknij słowo Przejście z jednego z wyborów na prawo od kolumny zawierającej OS. Nie klikaj w jednej Express polu. Nie jesteś zarejestrowany tam tak nie będzie działać. i stwierdzili, że coraz kierowców Realtek zajmuje dużo czasu w porównaniu do innych plików do pobrania, więc nie martw się, jeśli mówi, że będzie to czas.

Hope this helps.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.