мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

Помоћ Аудио Дривер Нот Инсталлед

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10. јуни 2009, 09:52
Нови члан групе

Default Помоћ Аудио Дривер Нот Инсталлед

Здраво свима,

Не могу схватити шта аудио возач ми треба .... Помоћ угодити?

Назив матичне плоче: Солтек СЛ-ПТ880Е-РЛ / ПТ880Е2-РЛ
ЦПУ Тыпе: Интел Целерон, 2400 МХз (24 кс 100)
Old 10. јуни 2009, 10:02
Донаторска Група

Онбоард или картицом?
Old 10. јуни 2009, 10:14
Донаторска Група

Најбољи који сам могао наћи на матичној плочи користи реалтек АЦ97 онбоард звук. Да ли је то исправити или имате инсталирану звучну картицу? Овде је линк за АЦ97 дривер. Сада што се тиче КОЈУ возач што вам је потребно. Тај линк ће Вас одвести на страницу на Реалтек сите за АЦ97 аудио Цодец. Мораћете да потврдите оквир који каже: "Ја прихватам горе наведене" и кликните Некст. Екран ће бљеснути и ви ћете још увек бити на истом сцррен осим што сада оквир проверава. Хит Сљедеће поново.

Сада ће вас на страницу за преузимање управљачких програма. Имате неколико опција и они углавном баве врсту оперативног система имате. Ако сте Виста или Уин7 ћете морати преузети зип датотеке за ваш возача. За било који други ОС требало преузети извршну (. Ексе). Тхе ексе за било које друго него систем Уиндоус Виста, Уин7 и уин95 треба другу могућност. Кликните на реч Иди једног од избора на десној страни колоне садрже Ваше ОС. Немојте да кликнете на један у оквир Експресс. Нисте регистровани постоји тако да се неће функционисати. Нашао сам да узимајући Реалтек дривер од траје дуго времена у односу на друге доунлоадс, па не брините ако се каже да ће бити неко време.

Надам се ово помаже.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Мултимедиа аудио цонтроллер дривер схаун236 Мултимедија и кодеци 1 21 мај 2009 19:43
Соунд плс? Не Аудио Девице Инсталлед након Форма Блацк Магиц Звук, Спеакерс & МП3 плејери 1 4 март 2009 04:17
Аудио дривер проблем звука на Ацер тимбоеве Мултимедија и кодеци 3 24. јуна 2008 07:56
Возач Упит реф аудио / видео асхмехта Мултимедија и кодеци 2 14. јуна 2008 14:36
Аудио дривер проблеми холлибоб Мултимедија и кодеци 5 28 октобар 2007 11:16
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц