Најбољи који сам могао наћи на матичној плочи користи реалтек АЦ97 онбоард звук. Да ли је то исправити или имате инсталирану звучну картицу?
Овде је линк за АЦ97 дривер. Сада што се тиче КОЈУ возач што вам је потребно. Тај линк ће Вас одвести на страницу на Реалтек сите за АЦ97 аудио Цодец. Мораћете да потврдите оквир који каже: "Ја прихватам горе наведене" и кликните Некст. Екран ће бљеснути и ви ћете још увек бити на истом сцррен осим што сада оквир проверава. Хит Сљедеће поново.
Сада ће вас на страницу за преузимање управљачких програма. Имате неколико опција и они углавном баве врсту оперативног система имате. Ако сте Виста или Уин7 ћете морати преузети зип датотеке за ваш возача. За било који други ОС требало преузети извршну (. Ексе). Тхе ексе за било које друго него систем Уиндоус Виста, Уин7 и уин95 треба другу могућност. Кликните на реч Иди једног од избора на десној страни колоне садрже Ваше ОС. Немојте да кликнете на један у оквир Експресс. Нисте регистровани постоји тако да се неће функционисати. Нашао сам да узимајући Реалтек дривер од траје дуго времена у односу на друге доунлоадс, па не брините ако се каже да ће бити неко време.
Надам се ово помаже.