az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Multimedya & Codec'ler

Register

Reply

Konu Araçları
Old 10 Haziran 2009, 09:52
Yeni Üye Grubu

Merhabalar,

Ben hangi .... Ben ses sürücüsü gerekir tahmin edemezler Lütfen Yardım?

Anakart Adı: Soltek SL-PT880E-RL / PT880E2-RL
CPU Türü: Intel Celeron, 2400 MHz (24 x 100)
Old 10 Haziran 2009, 10:02
Bağış Grubu

Onboard veya kart?

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 10 Haziran 2009, 10:14
Bağış Grubu

Bu Anakart için Realtek AC97 Teknede ses kullanır Best bulabilirdiniz. Veya doğru bir ses kartı yüklü var mı? İşte AC97 sürücüleri için bir link. Şimdi kadarıyla hangi sürücü lazım. Bu bağlantı bir sayfa için AC97 ses codec için Realtek sitede götürür. Bu kutuyu işaretlediğinizden yazan ihtiyacınız var: "Ben" üzerinde ve yanında bulunanlar kabul edin. Ekran flaş ve hala dışında artık kutusu işaretliyse aynı scrren olacak. Sonraki tekrar basın.

Şimdi, sayfadaki sürücüleri yüklemek olacak. Birçok seçenek var ve işletim sistemi var türü ile de çok ilgili. Eğer Vista veya Win7 size sürücüler için bir zip dosyası indirmek zorunda kalacaklar var. Bir yürütülebilir (. Exe yüklemelisiniz diğer işletim sistemleri için). Windows Vista, Win7 ve Win95 başka için exe ikinci seçenek olmalıdır. Sözcüğü bir sütun OS içeren sağdaki seçenek tıklayın gidin. Tıklayamıyor Hızlı kutusuna bir musunuz. Orada bu çalışmayacaktır kayıtlı değildir. Ben o Realtek alınacak sürücüler diğer yüklemeler göre uzun zaman alır, eğer bir süre olacağını söyledi çok endişelenmeyin buldular.

Hope this helps.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından