менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Допомога, аудіо драйвер не встановлено

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 червня 2009, 09:52
Нові члени групи

Привіт всім,

Я не можу зрозуміти аудіо драйвера мені потрібно, які .... Допомога будь ласка?

Плата: Soltek SL-PT880E-RL / PT880E2-RL
Тип процесора: Intel Celeron, 2400 МГц (24 х 100)
Old 10 червня 2009, 10:02
Донор групи

Бортові або картка?
Old 10 червня 2009, 10:14
Донор групи

Кращі я знайшов, що материнська плата оснащена бортовим звуком Realtek AC97. Чи правильно це чи є у вас звукова карта встановлена? Ось посилання на AC97 драйверів. Тепер мірою, який драйвер потрібно. Це Ви перейдете на сторінку сайту для Realtek AC97 Audio кодеків. Вам потрібно буде встановити прапорець з написом: "Я приймаю вище" і натисніть наступному. На екрані буде блимати, і ви все ще буде на тому ж scrren винятком того, що зараз перевіряється поле. Хіт Наступний раз.

Тепер можна буде на сторінці завантаження драйверів. Є кілька варіантів, і вони більшою мірою стосується тип операційної системи, у вас є. Якщо у вас є Перспектива або Win7 вам доведеться завантажити Zip файл для ваших водіїв. Для будь-якої іншої ОС ви повинні завантажити виконуваний файл (. EXE). EXE для будь-якої іншої, ніж Windows Vista, Win7 і Win95 повинна бути другим варіантом. Натисніть слово переходити від одного з варіантів праворуч від стовпця, що містить ОС. Не натискайте один у полі Express. Ви не є зареєстрованим там, щоб вона не буде працювати. Я виявив, що отримання драйвери від Realtek займає багато часу в порівнянні з іншими завантаження, так що не хвилюйтеся, якщо він говорить, що буде якийсь час.

Сподіваюся, що це допомагає.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.