Кращі я знайшов, що материнська плата оснащена бортовим звуком Realtek AC97. Чи правильно це чи є у вас звукова карта встановлена?
Ось посилання на AC97 драйверів. Тепер мірою, який драйвер потрібно. Це Ви перейдете на сторінку сайту для Realtek AC97 Audio кодеків. Вам потрібно буде встановити прапорець з написом: "Я приймаю вище" і натисніть наступному. На екрані буде блимати, і ви все ще буде на тому ж scrren винятком того, що зараз перевіряється поле. Хіт Наступний раз.
Тепер можна буде на сторінці завантаження драйверів. Є кілька варіантів, і вони більшою мірою стосується тип операційної системи, у вас є. Якщо у вас є Перспектива або Win7 вам доведеться завантажити Zip файл для ваших водіїв. Для будь-якої іншої ОС ви повинні завантажити виконуваний файл (. EXE). EXE для будь-якої іншої, ніж Windows Vista, Win7 і Win95 повинна бути другим варіантом. Натисніть слово переходити від одного з варіантів праворуч від стовпця, що містить ОС. Не натискайте один у полі Express. Ви не є зареєстрованим там, щоб вона не буде працювати. Я виявив, що отримання драйвери від Realtek займає багато часу в порівнянні з іншими завантаження, так що не хвилюйтеся, якщо він говорить, що буде якийсь час.
Сподіваюся, що це допомагає.