![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам си нова 10,1 н.п. камерата да прави клипове, но когато се запишете видео с моя компютър на AVI версия само отваря в Бързи и жаргон се вижда аз съм Windows Media Player! Media Player може да чете други видове AVI, но не и този. Трябва ли ми кодек за това или какво? моля помощ. Аз не обичам да се налага да конвертирате файла след файлове, просто за да го използвате във видеотека!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google Ейс Кодек Pack, дай, че опитам.
| |||
| |||
| Мога да видите видеоклиповете добре сега, но когато си отида в моето видео го винта на папката на Explorer.exe и тя трябва да го затворите и рестартирате. EXE как да оправя това?? |
|
| |||
| |||
| OMG! Просто го направи всичко лошо! сега аз арго дори да видиш някой от моите клипове! Im наистина разочарована сега>: ( |
|
| |||
| |||
| няма значение. Имам го. Не знам как, но аз имам всичко, за да работят сега. Уау .. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| All-в-1 за зловреден софтуер Безплатен Кодек пакети | evilfantasy | Мултимедия & Codecs | 1 | 23rd Mar 2009 12:30 |
| Използват троянски Лъжливи Кодек | Ягода Jam | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 5 | 14 Feb 2009 15:44 |
| WMP11 Кодек | muay | Мултимедия & Codecs | 3 | 28 Юни 2008 05:24 |
| Windows Media Player кодек | компютърни lover786 | Мултимедия & Codecs | 13 | 24 Март 2008 01:27 |
| Кодек | tinkerbell | Мултимедия & Codecs | 2 | 29 Jan 2008 05:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |