Βοήθεια! Χρειάζομαι ένα νέο κωδικοποιητή πιστεύω! Πήρα το νέο μου 10,1 MP κάμερα να κάνει με το βίντεο αλλά όταν αποθηκεύσετε το βίντεο στον υπολογιστή μου την έκδοση AVI μόνο ανοίγει σε Quick Time και επίκλισης να θεωρηθεί Είμαι Windows Media Player! αναπαραγωγής πολυμέσων μπορεί να διαβάσει άλλους τύπους AVI, αλλά δεν αυτό. Χρειάζομαι έναν κωδικοποιητή για αυτό ή όχι; παρακαλώ βοήθεια. Δεν μου αρέσει να μετατρέψετε το αρχείο μετά αρχεία μόνο και μόνο για να τη χρησιμοποιήσετε σε ένα βίντεο!
Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit Processor (s): Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz | Motherboard: GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45) | Μνήμες: mushkin 4GB DDR2 1066MHz | Κάρτα γραφικών (ες): GTX280 | Κάρτα Ήχου: επί του σκάφους (για σήμερα) | Hard Drive (s): WD WD6401AALS 640GB | Optical Drive (s): Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή | Υπόθεση / PSU: CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT) | Ψύξη: XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι | Network / Internet: DSL μέσο | Monitor (ες): 30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως) | Operating System (s): XP Home | |