![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja je dobio moj novi 10,1 MP kamera napraviti sa videa ali našto ja spremanje videa na moj računalo je AVI verzija samo se otvara u vrijeme i cant Brzo se vidi da sam Windows Media Player! media player može čitati druge vrste AVI, ali ne i ove. mi treba kodek za ovo ili ono? ugoditi pomoć. Ne volim što pretvoriti datoteku nakon datoteke koristiti samo da bi ga na video!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google kec Codec Pack, daj da se probati.
| |||
| |||
| Ja mogu vidjeti videozapise u redu sada, ali kad sam ikada ići u moju videa folder to vijaka je u explorer.exe i ima da ga zatvoriti i ponovo pokrenuti. exe Kako to popraviti? |
|
| |||
| |||
| OMG! Internet pravedan je napravio sve što je još gore! zatim ja licemjerje ravan vidjeti bilo koji od mojih videa! im stvarno frustriran odmah>: ( |
|
| |||
| |||
| nije važno. dobio sam ga. ja dont znati kako, ali sam dobio sve raditi sada. yay .. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| All-in-1 Besplatna zaštita od zlonamjernih programa Codec Packs | evilfantasy | Multimedija i kodeci | 1 | 23. ožujak 2009 12:30 |
| Trojanski iskorištavati Lažni Codec | Jagode Jam | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 14. veljača 2009 15:44 |
| WMP11 Codec | muay | Multimedija i kodeci | 3 | 28. lipnja 2008 05:24 |
| Windows media player codec | računalo lover786 | Multimedija i kodeci | 13 | 24. ožujak 2008 01:27 |
| Kodek | tinkerbell | Multimedija i kodeci | 2 | 29 siječanj 2008 05:30 |
| Thread Tools | |
| |