![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам HP Photosmart 8150 принтер. Наскоро трябваше да инсталирате отново операционната система, за да ми компютър (Windows XP). Когато дойдох да инсталирате драйвера на принтера, получавам съобщение "Достъпът е отказан". Посланието на поп до полето казва: "D: \ Setup \ hpzpr \ 01.exe m preload datafilelist ..." Това се случи някъде между 3-24%, в зависимост от това, което аз изберете предпочитания. Приближих на HP Help Desk, които са отлични за да започнете. Аз вече опитах всеки приложим свалите от HP неприятности стрелба страница и съвети от HP, включваща MSConfig квадратчета, но аз съм все още получавам същото съобщение. HP вече са се отказали от мен казвам, че трябва да бъде operatring система! Принтерът е работил добре, преди да трябва да си инсталирате драйвера. Дали някой има някакви предложения за това какво може да е причината? С уважение |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте инсталирали принтер?
| |||
| |||
| Принтерът остава деинсталиран / uunplugged. Инсталацията "водач" диск отнема ми през обичайната процедура и катастрофи, като инсталирането. |
|
| |||
| |||
| Включете захранващия кабел и включете принтера. Вмъкни инсталирате CD и cancell инсталирате. Включете в USB и следвайте щепсела и да играе подсказва. Кога ще бъдете попитани къде да търсите драйвери проверите / кърлеж CD Rom |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| БТ Voyager 100 шофьор инсталация - newdev.dll грешка | Мики | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 30 юли 2009 06:29 |
| Помогни ми, моля:) Asus шофьор инсталация проблеми. | Cleolump | Графика на карти & Монитори | 6 | 17 ноември 2008 00:40 |
| Windows XP клиентите не взема GPO настройки за инсталиране на софтуер | Jonathon28 | Windows операционни системи | 0 | 20 Юни 2008 02:33 |
| Инсталиране на софтуер проблеми | sparky33 | Общи Софтуер Чат | 6 | 27 ноември 2007 11:47 |
| Intel видео драйвера инсталация на Linux? | iloveyouintarweb | Linux & Алтернативни OS | 2 | 18 Март 2007 19:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |