menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Pomoc s instalací softwaru ovladače pro tisk

Reply

Thread Nástroje
Old 11. srpna 2007, 08:13
Nový člen skupiny

Default Pomoc s instalací softwaru ovladače pro tisk

Mám tiskárnu HP Photosmart 8150. Nedávno jsem musel znovu-instalaci operačního systému, na mém PC (Windows XP). Když jsem přišel do re-instalaci ovladače tiskárny, dostanu zprávu 'přístup odepřen'. Zprávu o pop do kolonky říká: 'D: \ setup \ hpzpr \ 01.exe m preload datafilelist ...' To se stalo kdekoli mezi 3-24%, v závislosti na tom, co jsem preferencí vybrat.

I přistoupil k HP help desk, kteří byli vynikající začít. Mám nyní souzen každý použitelný stáhnout z HP trouble shooting stránky a poradenství od společnosti HP zahrnující msconfig políček, ale jsem stále dostává stejné zprávy. HP nyní uveden na mně říkal, že musí být operatring systém! Tiskárna je v pořádku, než jsem se znovu-instalaci ovladače.

Má někdo má nějaké návrhy, jak na to, co může být příčinou?

Pozdravy
Old 11. srpna 2007, 11:45
Dárce Skupina

Už jste nainstalovali tiskárnu?

Zajistit instalaci ovladače první.

Můj systém: Vlastní zástavba v1.2

Processor (s):
Duální Inter Core E2160@3.02Ghz
Základní deska:
Asus P5PL2-E
Paměť RAM:
2 x 1 GB DDR2 533MHz PC4200
Grafické karty (s):
NVidia GeForce 7600GS 512mb
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Western Digital 160gigabajt Sata HDD
Optická mechanika (s):
LG DVD-ROM LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Cooler Master Case a Antec PSU
Chlazení:
2x Antec Fans
Síť / Internet:
BT Broadband
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operační systém (y):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 11. srpna 2007, 11:51
Nový člen skupiny

Tiskárna zůstává odinstalovány / uunplugged.

Instalační 'řidič' disk se mi prostřednictvím obvyklého postupu a pády zatímco instalaci.
Old 11. srpna 2007, 12:32
Moderátor skupiny

Zapojte napájecí kabel a zapněte tiskárnu.
Vložte instalační CD a cancell nainstalovat.
Zapojte USB a následné plug and play výzev.
Až budete dotázáni, kam se podívat pro řidiče zkontrolovat / zaškrtněte CD Rom
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
BT Voyager 100 instalace ovladačů - newdev.dll chybu Miki Sítě, Modemy & VoIP 1 30.července 2009 06:29
Pomozte mi, prosím:) Asus instalaci ovladačů problémy. Cleolump Graphics Cards & Monitory 6 17. listopadu 2008 00:40
Windows XP klienti nejsou uchopení objektu nastavení instalace softwaru Jonathon28 Operační systémy Windows 0 20 června 2008 02:33
Problémy s instalací softwaru sparky33 Obecné Software Chat 6 27. listopadu 2007 11:47
Intel video instalace ovladače pro Linux? iloveyouintarweb Linux & Alternativní OS 2 18. března 2007 19:20
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.