![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám tiskárnu HP Photosmart 8150. Nedávno jsem musel znovu-instalaci operačního systému, na mém PC (Windows XP). Když jsem přišel do re-instalaci ovladače tiskárny, dostanu zprávu 'přístup odepřen'. Zprávu o pop do kolonky říká: 'D: \ setup \ hpzpr \ 01.exe m preload datafilelist ...' To se stalo kdekoli mezi 3-24%, v závislosti na tom, co jsem preferencí vybrat. I přistoupil k HP help desk, kteří byli vynikající začít. Mám nyní souzen každý použitelný stáhnout z HP trouble shooting stránky a poradenství od společnosti HP zahrnující msconfig políček, ale jsem stále dostává stejné zprávy. HP nyní uveden na mně říkal, že musí být operatring systém! Tiskárna je v pořádku, než jsem se znovu-instalaci ovladače. Má někdo má nějaké návrhy, jak na to, co může být příčinou? Pozdravy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už jste nainstalovali tiskárnu?
| |||
| |||
| Tiskárna zůstává odinstalovány / uunplugged. Instalační 'řidič' disk se mi prostřednictvím obvyklého postupu a pády zatímco instalaci. |
|
| |||
| |||
| Zapojte napájecí kabel a zapněte tiskárnu. Vložte instalační CD a cancell nainstalovat. Zapojte USB a následné plug and play výzev. Až budete dotázáni, kam se podívat pro řidiče zkontrolovat / zaškrtněte CD Rom |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| BT Voyager 100 instalace ovladačů - newdev.dll chybu | Miki | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 30.července 2009 06:29 |
| Pomozte mi, prosím:) Asus instalaci ovladačů problémy. | Cleolump | Graphics Cards & Monitory | 6 | 17. listopadu 2008 00:40 |
| Windows XP klienti nejsou uchopení objektu nastavení instalace softwaru | Jonathon28 | Operační systémy Windows | 0 | 20 června 2008 02:33 |
| Problémy s instalací softwaru | sparky33 | Obecné Software Chat | 6 | 27. listopadu 2007 11:47 |
| Intel video instalace ovladače pro Linux? | iloveyouintarweb | Linux & Alternativní OS | 2 | 18. března 2007 19:20 |
| Thread Nástroje | |
| |