μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

Βοήθεια με την εγκατάσταση του λογισμικού προγράμματος οδήγησης εκτύπωσης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Αύγ 2007, 08:13
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια με την εγκατάσταση του λογισμικού προγράμματος οδήγησης εκτύπωσης

Έχω ένα εκτυπωτή HP Photosmart 8150. Πρόσφατα είχα να εγκαταστήσετε ξανά το λειτουργικό σύστημα με τον υπολογιστή μου (Windows XP). Όταν ήρθα για να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή, θα λάβετε ένα μήνυμα "άρνηση πρόσβασης". Το μήνυμα σχετικά με το αναδυόμενο πλαίσιο, λέει: "D: \ setup \ hpzpr \ 01.exe m προφόρτωση datafilelist ...» Αυτό συνέβη οπουδήποτε μεταξύ 3-24%, ανάλογα με το τι θα επιλέξετε προτιμήσεις.

I προσέγγισε την HP help desk που ήταν εξαιρετική για να αρχίσει με. Έχω δοκιμάσει όλα τώρα εφαρμόζεται η λήψη από τα γυρίσματα της HP κόπο σελίδα της HP και συμβουλές που αφορούν msconfig πλαίσια ελέγχου αλλά είμαι ακόμη και τώρα το ίδιο μήνυμα. HP έχουν δοθεί μέχρι τώρα σε μένα λέει ότι πρέπει να είναι το σύστημα operatring!! Ο εκτυπωτής δούλευε πριν προστίμου θα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα οδήγησης.

Υπάρχει κάποιος που έχει τις προτάσεις τους ως προς το τι μπορεί να είναι η αιτία;

Χαιρετισμοί
Old 11 Αύγ 2007, 11:45
Ομάδα Δωρητών

Default Βοήθεια με την εγκατάσταση του λογισμικού προγράμματος οδήγησης εκτύπωσης

Έχετε εγκαταστήσει τον εκτυπωτή;

Βεβαιωθείτε την εγκατάσταση του πρώτου οδηγού.

Το σύστημά μου: Custom Built v1.2

Processor (s):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Motherboard:
Asus P5PL2-Ε
Μνήμες:
2 x 1GB DDR2 533MHz PC4200
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
Western Digital Sata 160GB HDD
Optical Drive (s):
LG DVD-Rom και LiteOn 20x DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
Cooler Master υπόθεση και Antec PSU
Ψύξη:
2x Antec Ανεμιστήρες
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (ες):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operating System (s):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 11 Αύγ 2007, 11:51
Νέο Μέλος Ομάδα

Ο εκτυπωτής εξακολουθεί να απεγκατασταθεί / uunplugged.

Η εγκατάσταση «οδηγός» δίσκος μου λαμβάνει μέσω της συνήθους διαδικασίας και ενώ η εγκατάσταση κολλάει.
Old 11 Αύγ 2007, 12:32
Συντονιστής Ομάδας

Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και για τη σειρά του εκτυπωτή.
Τοποθετήστε το CD και εγκαταστήστε cancell εγκατάσταση.
Συνδέστε το βύσμα USB και ακολουθεί και το παιχνίδι προτροπές.
Όταν σας ζητηθεί, όπου να εξετάσουμε για τους οδηγούς ελέγχουν / τσιμπούρι CD Rom
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.