![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω ένα εκτυπωτή HP Photosmart 8150. Πρόσφατα είχα να εγκαταστήσετε ξανά το λειτουργικό σύστημα με τον υπολογιστή μου (Windows XP). Όταν ήρθα για να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή, θα λάβετε ένα μήνυμα "άρνηση πρόσβασης". Το μήνυμα σχετικά με το αναδυόμενο πλαίσιο, λέει: "D: \ setup \ hpzpr \ 01.exe m προφόρτωση datafilelist ...» Αυτό συνέβη οπουδήποτε μεταξύ 3-24%, ανάλογα με το τι θα επιλέξετε προτιμήσεις.
I προσέγγισε την HP help desk που ήταν εξαιρετική για να αρχίσει με. Έχω δοκιμάσει όλα τώρα εφαρμόζεται η λήψη από τα γυρίσματα της HP κόπο σελίδα της HP και συμβουλές που αφορούν msconfig πλαίσια ελέγχου αλλά είμαι ακόμη και τώρα το ίδιο μήνυμα. HP έχουν δοθεί μέχρι τώρα σε μένα λέει ότι πρέπει να είναι το σύστημα operatring!! Ο εκτυπωτής δούλευε πριν προστίμου θα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα οδήγησης. Υπάρχει κάποιος που έχει τις προτάσεις τους ως προς το τι μπορεί να είναι η αιτία; Χαιρετισμοί |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Έχετε εγκαταστήσει τον εκτυπωτή;
|
|||
|
|||
|
Ο εκτυπωτής εξακολουθεί να απεγκατασταθεί / uunplugged.
Η εγκατάσταση «οδηγός» δίσκος μου λαμβάνει μέσω της συνήθους διαδικασίας και ενώ η εγκατάσταση κολλάει. |
|
|
|||
|
|||
|
Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και για τη σειρά του εκτυπωτή.
Τοποθετήστε το CD και εγκαταστήστε cancell εγκατάσταση. Συνδέστε το βύσμα USB και ακολουθεί και το παιχνίδι προτροπές. Όταν σας ζητηθεί, όπου να εξετάσουμε για τους οδηγούς ελέγχουν / τσιμπούρι CD Rom |