manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

Pomoć oko instalacije print vozač softver

Reply

Thread Tools
Old 11 kol 2007, 08:13
Novi član grupe

Default Pomoć oko instalacije print vozač softver

Imam HP Photosmart pisač 8150. Nedavno sam morao ponovo instalirati operacijski sustav na moj PC (Windows XP). Kada sam došao u re-instalirati upravljački program za pisač, JA dobiti poruka "Pristup je odbijen". Poruka na poskočiti kutija kaže: "D: \ Setup \ hpzpr \ 01.exe m Prethodno učitavanje datafilelist ... ' To se dogodilo nigdje između 3-24%, ovisno o tome što sam odaberite Preferences.

I prilazi HP help desk, koji su odličan za početak sa. Ja sam sada pokušao svaki primjenjivi preuzimanje od HP streljaštvo dodijavati stranicu i savjete koji uključuju HP msconfig potvrdne okvire, ali sam i dalje dobivate istu poruku. HP sada odustao od mene govoreći: ona mora biti u sustavu operatring! Pisač radi fino prije moram ponovno instalirati upravljački program.

Se bilo tko imati bilo koji sugestija za što svibanj biti uzrok?

Pozdravi
Old 11 kol 2007, 11:45
Donatorska Grupa

Jeste li instalirali pisač?

Osigurati da instalirate upravljački program prvi.

My System: Custom Built v1.2

Procesor (i):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Matične ploče:
Asus P5PL2-E
RAM memorija:
2 x 1GB DDR2 533Mhz PC4200
Grafička kartica (e):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Western Digital 160GB HDD Sata
Optički pogon (e):
LG DVD-ROM i LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Master i hladnjaci Case Antec PSU
Hlađenje:
2x Antec Obožavatelji
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (e):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operacijski sustav (e):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 11 kol 2007, 11:51
Novi član grupe

Pisač ostaje deinstaliran / uunplugged.

Instalacijski 'vozač' diska traje mi kroz uobičajenu proceduru i crashes dok instalirate.
Old 11 kol 2007, 12:32
Moderator / ica grupe

Priključite kabel u struju i uključite printer.
Umetnuti CD i instalirati cancell instalirati.
Plug in USB i slijedite upute plug and play.
Kad vas se upita gdje se mogu potražiti drivere check / krpelj CD ROM
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
BT putnik 100 vozač instalacija - newdev.dll grešku Miki Networking, Modemi & VoIP 1 30 srpanj 2009 06:29
Pomozite mi molim vas:) Asus driver instalaciju probleme. Cleolump Graphics Cards & Monitors 6 17. studeni 2008 00:40
Windows XP klijenata ne branje gore GPO instalaciju softvera postavke Jonathon28 Windows Operating Systems 0 20. lipnja 2008 02:33
Instalacija softvera problemi sparky33 Općenito Software Chat 6 27. studeni 2007 11:47
Intel video driver instalaciju na Linux? iloveyouintarweb Linux OS i alternativna 2 18. ožujak 2007 19:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.