![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam HP Photosmart pisač 8150. Nedavno sam morao ponovo instalirati operacijski sustav na moj PC (Windows XP). Kada sam došao u re-instalirati upravljački program za pisač, JA dobiti poruka "Pristup je odbijen". Poruka na poskočiti kutija kaže: "D: \ Setup \ hpzpr \ 01.exe m Prethodno učitavanje datafilelist ... ' To se dogodilo nigdje između 3-24%, ovisno o tome što sam odaberite Preferences. I prilazi HP help desk, koji su odličan za početak sa. Ja sam sada pokušao svaki primjenjivi preuzimanje od HP streljaštvo dodijavati stranicu i savjete koji uključuju HP msconfig potvrdne okvire, ali sam i dalje dobivate istu poruku. HP sada odustao od mene govoreći: ona mora biti u sustavu operatring! Pisač radi fino prije moram ponovno instalirati upravljački program. Se bilo tko imati bilo koji sugestija za što svibanj biti uzrok? Pozdravi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li instalirali pisač?
| |||
| |||
| Pisač ostaje deinstaliran / uunplugged. Instalacijski 'vozač' diska traje mi kroz uobičajenu proceduru i crashes dok instalirate. |
|
| |||
| |||
| Priključite kabel u struju i uključite printer. Umetnuti CD i instalirati cancell instalirati. Plug in USB i slijedite upute plug and play. Kad vas se upita gdje se mogu potražiti drivere check / krpelj CD ROM |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| BT putnik 100 vozač instalacija - newdev.dll grešku | Miki | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 30 srpanj 2009 06:29 |
| Pomozite mi molim vas:) Asus driver instalaciju probleme. | Cleolump | Graphics Cards & Monitors | 6 | 17. studeni 2008 00:40 |
| Windows XP klijenata ne branje gore GPO instalaciju softvera postavke | Jonathon28 | Windows Operating Systems | 0 | 20. lipnja 2008 02:33 |
| Instalacija softvera problemi | sparky33 | Općenito Software Chat | 6 | 27. studeni 2007 11:47 |
| Intel video driver instalaciju na Linux? | iloveyouintarweb | Linux OS i alternativna | 2 | 18. ožujak 2007 19:20 |
| Thread Tools | |
| |