kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

Segítség a telepített nyomtatási vezérlő szoftver

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 11 2007, 08:13
Új tag Csoport

Default Segítség a telepített nyomtatási vezérlő szoftver

Van egy HP Photosmart 8150 nyomtató. Nemrég volt, hogy telepítse újra az operációs rendszert, hogy a PC (Windows XP). Amikor a telepítse újra a nyomtató-illesztőprogram, kapok egy üzenetet "hozzáférés megtagadva". Az üzenetet a pop-up box mondja: "D: \ setup \ hpzpr \ 01.exe m preload datafilelist ..." Ez történt bárhol 3-24% között, attól függően, hogy milyen kedvezményeket én választják.

Én megkereste a HP ügyfélszolgálatnak, akik kiváló kezdeni. Én már próbáltam minden esetben letölthető a HP trouble shooting oldal és tanácsok a HP-től járó msconfig jelölőnégyzetek de még, hogy az azonos üzenetet. A HP most átadott nekem mondani, hogy meg kell operatring rendszer! A nyomtató működött jól, mielőtt újra kell telepíteni a driver.

Csinál akárki volna a javaslatokat, hogy mi lehet az oka?

Üdvözlettel
Old Augusztus 11 2007, 11:45
Donor Group

Van telepítve a nyomtató?

Biztosítani kell telepíteni a vezető először.

My System: Egyedi Építés v1.2

Processzor (ok):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Alaplap:
Asus P5PL2-E
RAM memória:
2 x 1 GB DDR2 533Mhz PC4200
Grafikus kártya (k):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Western Digital 160GB SATA HDD
Optikai meghajtó (k):
LG DVD-ROM és LiteOn 20x DVD-RW
Case / tápegység:
Cooler Master Case és Antec PSU
Hűtés:
2x Antec Ventillátorok
Hálózat / Internet:
BT Broadband
Monitor (ok):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operációs rendszer (ek):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old Augusztus 11 2007, 11:51
Új tag Csoport

A nyomtató továbbra uninstalled / uunplugged.

A telepítés "driver" lemezt veszi át a szokásos eljárás, és összeomlik, miközben telepítése.
Old Augusztus 11 2007, 12:32
Moderátor Csoport

Csatlakoztassa a tápkábelt, és kapcsolja be a nyomtatót.
Helyezze install CD és cancell telepíteni.
Dugja be az USB és a plug and play kéri.
Amikor megkérdezte, hogy hol keressen a járművezetők ellenőrzése / bejelölendő CD Rom
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
BT Voyager 100 illesztőprogram telepítése - newdev.dll hiba Miki Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 Július 30, 2009 06:29
Help me please:) Asus illesztőprogram telepítése problémákat. Cleolump Grafikus kártyák és monitorok 6 17. november 2008 00:40
Windows XP ügyfelek nem fölerősödő GPO szoftvertelepítések beállítások Jonathon28 A Windows operációs rendszerek 0 20. június 2008 02:33
Szoftvertelepítések problémák sparky33 General Chat szoftver 6 27. november 2007 11:47
Intel video driver telepítés Linux? iloveyouintarweb Linux és OS Alternatív 2 18. március 2007 19:20
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.