![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy HP Photosmart 8150 nyomtató. Nemrég volt, hogy telepítse újra az operációs rendszert, hogy a PC (Windows XP). Amikor a telepítse újra a nyomtató-illesztőprogram, kapok egy üzenetet "hozzáférés megtagadva". Az üzenetet a pop-up box mondja: "D: \ setup \ hpzpr \ 01.exe m preload datafilelist ..." Ez történt bárhol 3-24% között, attól függően, hogy milyen kedvezményeket én választják. Én megkereste a HP ügyfélszolgálatnak, akik kiváló kezdeni. Én már próbáltam minden esetben letölthető a HP trouble shooting oldal és tanácsok a HP-től járó msconfig jelölőnégyzetek de még, hogy az azonos üzenetet. A HP most átadott nekem mondani, hogy meg kell operatring rendszer! A nyomtató működött jól, mielőtt újra kell telepíteni a driver. Csinál akárki volna a javaslatokat, hogy mi lehet az oka? Üdvözlettel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van telepítve a nyomtató?
| |||
| |||
| A nyomtató továbbra uninstalled / uunplugged. A telepítés "driver" lemezt veszi át a szokásos eljárás, és összeomlik, miközben telepítése. |
|
| |||
| |||
| Csatlakoztassa a tápkábelt, és kapcsolja be a nyomtatót. Helyezze install CD és cancell telepíteni. Dugja be az USB és a plug and play kéri. Amikor megkérdezte, hogy hol keressen a járművezetők ellenőrzése / bejelölendő CD Rom |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| BT Voyager 100 illesztőprogram telepítése - newdev.dll hiba | Miki | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | Július 30, 2009 06:29 |
| Help me please:) Asus illesztőprogram telepítése problémákat. | Cleolump | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 17. november 2008 00:40 |
| Windows XP ügyfelek nem fölerősödő GPO szoftvertelepítések beállítások | Jonathon28 | A Windows operációs rendszerek | 0 | 20. június 2008 02:33 |
| Szoftvertelepítések problémák | sparky33 | General Chat szoftver | 6 | 27. november 2007 11:47 |
| Intel video driver telepítés Linux? | iloveyouintarweb | Linux és OS Alternatív | 2 | 18. március 2007 19:20 |
| Téma eszközök | |
| |