![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי מדפסת HP Photosmart 8150. לאחרונה היה להתקין מחדש את מערכת ההפעלה על המחשב שלי (מערכת Windows XP). כשאני בא להתקין מחדש את מנהל ההתקן של המדפסת, אני מקבל הודעת 'הגישה נדחתה'. ההודעה על pop up התיבה אומר: 'D: \ Setup \ hpzpr \ 01.exe ז preload datafilelist ...' זה קרה בכל מקום בין 3-24%, תלוי מה ההעדפות שאני בוחר. אני ניגש HP Help Desk שהיו מצוין להתחלה. יש לי עכשיו ניסו כל ישים להוריד מן הירי HP בעיות דף וייעוץ מאת HP מעורבים msconfig התיבות אבל אני עדיין מקבל את אותה הודעה. HP כעת נתון אותי אומר את זה יש את מערכת operatring!! המדפסת עובד בסדר לפני שאני צריך להתקין מחדש את מנהל ההתקן. האם מישהו יש לך הצעות על מה עלול להיות הגורם? דרישת שלום |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם התקנת את המדפסת?
| |||
| |||
| המדפסת נשאר הוסר / uunplugged. המיצב 'מנהל' דיסק לוקח לי לעבור את ההליך הרגיל ו קריסות בזמן התקנת. |
|
| |||
| |||
| הכנס את העוצמה ואת חוט להדליק המדפסת. הכנס CD ו cancell להתקין התקן. לתקוע תקע USB ופעל Plug and Play ההנחיות. כאשר תישאל היכן לחפש הנהגים לבדוק / צפית תקליטור רום |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| BT נוסע 100 התקנת מנהל ההתקן - newdev.dll שגיאה | מיקי | רישות, מודמים & VoIP | 1 | עד ה -30 בחודש יולי 2009 06:29 |
| עזרו לי בבקשה:) ASUS מנהל ההתקנה בעיות. | Cleolump | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | -17 נובמבר 2008 00:40 |
| לקוחות Windows XP לא להרים התקנת התוכנה GPO הגדרות | Jonathon28 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 20 יוני 2008 02:33 |
| התקנת התוכנה בעיות | sparky33 | כללי תוכנות צ 'אט | 6 | -27 נובמבר 2007 11:47 |
| אינטל מנהל מסך ההתקנה ב-Linux? | iloveyouintarweb | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | 18 מרץ 2007 19:20 |
| שרשרת כלים | |
| |