![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu HP Photosmart 8.150 spausdintuvas. Aš neseniai iš naujo įdiegti operacinę sistemą į mano PC (Windows XP). Kai aš atėjau, kad iš naujo įdiegti spausdintuvo tvarkyklę, gaunu pranešimą "Access Denied". Apie langas Pop žinutę sako: "D: \ setup \ hpzpr \ 01.exe m PRELOAD datafilelist ..." Tai nutiko kažkur tarp 3-24%, priklausomai nuo to, ką lengvatos pasirinkti. Aš kreipėsi HP Help Desk, kurie buvo puikūs, kaip pradėti. Aš dabar bando kas taikoma atsisiųsti iš HP trouble shooting puslapyje ir patarimų iš HP dalyvauja msconfig langelius, tačiau vis tiek gaunu tą pačią žinutę. HP jau atsisakė man pasakė: ji turi būti operatring sistemos! Spausdintuvas dirbo gerai, kol aš iš naujo įdiekite tvarkyklę. Ar kas nors turite, kokie gali būti priežastis pasiūlymus? Linkėjimai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite įdiegti spausdintuvą?
| |||
| |||
| Spausdintuvas lieka ištrintas / uunplugged. Įrenginys "vairuotojas" diską trunka mane įprasta procedūra ir avarijų, o įdiegti. |
|
| |||
| |||
| Prijunkite maitinimo laidą ir įjunkite spausdintuvą. Įdėkite diegimo CD ir cancell įdiegti. Prijunkite USB ir toliau Plug and Play "ekrane. Jei prašoma kur ieškoti vairuotojų patikrinimas / erkių CD-ROM |