menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Pomoc s inštaláciou softvéru ovládača pre tlač

Reply

Thread Tools
Old 11. augusta 2007, 08:13
Nový člen skupiny

Default Pomoc s inštaláciou softvéru ovládača pre tlač

Mám tlačiareň HP Photosmart 8150. Nedávno som musel znova-inštaláciu operačného systému, na mojom PC (Windows XP). Keď som prišiel do re-inštalácii ovládača tlačiarne, dostanem správu 'prístup zamietnutý'. Správu o pop do kolónky hovorí: 'D: \ setup \ hpzpr \ 01.exe m preload datafilelist ...' To sa stalo kdekoľvek medzi 3-24%, v závislosti na tom, co jsem preferencií vybrať.

I pristúpil k HP help desk, ktorí boli vynikajúce začať. Mám teraz súdený každý použiteľný stiahnuť z HP trouble shooting stránky a poradenstvo od spoločnosti HP zahŕňajúcej msconfig políčok, ale som stále dostáva rovnakej správy. HP teraz uvádza na mně říkal, že musí byť operatring systém! Tlačiareň je v poriadku, ako som sa znovu-inštalácii ovládača.

Má niekto má nejaké návrhy, ako na to, čo môže byť príčinou?

Pozdravy
Old 11. augusta 2007, 11:45
Darcu Skupina

Už ste nainštalovali tlačiareň?

Zabezpečiť inštaláciu ovládača prvý.

Môj systém: Vlastné zástavba v1.2

Processor (s):
Duálny Inter Core E2160@3.02Ghz
Základná doska:
Asus P5PL2-E
Pamäť RAM:
2 x 1 GB DDR2 533MHz PC4200
Grafické karty (s):
NVidia GeForce 7600GS 512mb
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Western Digital 160gigabajt Sata HDD
Optická mechanika (s):
LG DVD-ROM LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Cooler Master Case a Antec PSU
Chladenie:
2x Antec Fans
Sieť / Internet:
BT Broadband
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operačný systém (y):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 11. augusta 2007, 11:51
Nový člen skupiny

Tlačiareň zostáva odinstalování / uunplugged.

Inštalačný 'vodič' disk sa mi prostredníctvom bežného postupu a pády kým inštaláciu.
Old 11. augusta 2007, 12:32
Moderátor skupiny

Zapojte napájací kábel a zapnite tlačiareň.
Vložte inštalačné CD a Cancella nainštalovať.
Zapojte USB a následné plug and play výziev.
Až sa vás opýta, kam sa pozrieť pre vodiča skontrolovať / začiarknite CD Rom
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
BT Voyager 100 inštalácia ovládačov - newdev.dll chybu Miki Siete, Modemy & VoIP 1 30.července 2009 06:29
Pomôžte mi, prosím:) Asus inštaláciu ovládačov problémy. Cleolump Graphics Cards & Monitory 6 17. novembra 2008 00:40
Windows XP klienti nie sú uchopenie objektu nastavenia inštalácie softvéru Jonathon28 Operačné systémy Windows 0 20 júna 2008 02:33
Problémy s inštaláciou softvéru sparky33 Všeobecné Software Chat 6 27. novembra 2007 11:47
Intel video inštalácie ovládača pre Linux? iloveyouintarweb Linux & Alternatívne OS 2 18. marca 2007 19:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.