![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám tlačiareň HP Photosmart 8150. Nedávno som musel znova-inštaláciu operačného systému, na mojom PC (Windows XP). Keď som prišiel do re-inštalácii ovládača tlačiarne, dostanem správu 'prístup zamietnutý'. Správu o pop do kolónky hovorí: 'D: \ setup \ hpzpr \ 01.exe m preload datafilelist ...' To sa stalo kdekoľvek medzi 3-24%, v závislosti na tom, co jsem preferencií vybrať. I pristúpil k HP help desk, ktorí boli vynikajúce začať. Mám teraz súdený každý použiteľný stiahnuť z HP trouble shooting stránky a poradenstvo od spoločnosti HP zahŕňajúcej msconfig políčok, ale som stále dostáva rovnakej správy. HP teraz uvádza na mně říkal, že musí byť operatring systém! Tlačiareň je v poriadku, ako som sa znovu-inštalácii ovládača. Má niekto má nejaké návrhy, ako na to, čo môže byť príčinou? Pozdravy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už ste nainštalovali tlačiareň?
| |||
| |||
| Tlačiareň zostáva odinstalování / uunplugged. Inštalačný 'vodič' disk sa mi prostredníctvom bežného postupu a pády kým inštaláciu. |
|
| |||
| |||
| Zapojte napájací kábel a zapnite tlačiareň. Vložte inštalačné CD a Cancella nainštalovať. Zapojte USB a následné plug and play výziev. Až sa vás opýta, kam sa pozrieť pre vodiča skontrolovať / začiarknite CD Rom |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| BT Voyager 100 inštalácia ovládačov - newdev.dll chybu | Miki | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 30.července 2009 06:29 |
| Pomôžte mi, prosím:) Asus inštaláciu ovládačov problémy. | Cleolump | Graphics Cards & Monitory | 6 | 17. novembra 2008 00:40 |
| Windows XP klienti nie sú uchopenie objektu nastavenia inštalácie softvéru | Jonathon28 | Operačné systémy Windows | 0 | 20 júna 2008 02:33 |
| Problémy s inštaláciou softvéru | sparky33 | Všeobecné Software Chat | 6 | 27. novembra 2007 11:47 |
| Intel video inštalácie ovládača pre Linux? | iloveyouintarweb | Linux & Alternatívne OS | 2 | 18. marca 2007 19:20 |
| Thread Tools | |
| |