мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

Помоћ око инсталације штампај возач софтвер

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11 авг 2007, 08:13
Нови члан групе

Default Помоћ око инсталације штампај возач софтвер

Имам ХП Пхотосмарт штампач 8150. Недавно сам морао поново инсталирате оперативни систем на мој ПЦ (Уиндоус КСП). Када сам дошао у ре-инсталирате управљачки програм за штампач, ЈА добити порука "Приступ је одбијен". Порука на поскочити кутија каже: "Д: \ Сетуп \ хпзпр \ 01.ексе м Претходно учитавање датафилелист ... ' То се догодило нигде између 3-24%, зависно о томе што сам изаберите Преференцес.

И прилази ХП хелп деск, који су одличан за почетак са. Ја сам сада покушао сваки примјењиви скидати од ХП стрељаштво додијавати презентацију и савете који укључују ХП мсцонфиг избор у пољима за потврду, али сам и даље добијате исту поруку. ХП сада одустао од мене говорећи: она мора бити у систему оператринг! Штампач ради фино пре морам поново инсталирате управљачки програм.

Се било ко имати било који сугестија за што мај бити узрок?

Поздрави
Old 11 авг 2007, 11:45
Донаторска Група

Јесте ли инсталирали? Тампа?

Обезбиједити да инсталирате управљачки програм први.

Мы Сыстем: Прилагођени Буилт в1.2

Процесор (и):
Интер Дуал Цоре Е2160@3.02Гхз
Матичне плоче:
Асус П5ПЛ2-Е
РАМ меморија:
2 кс 1ГБ ДДР2 533Мхз ПЦ4200
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7600ГС 512МБ
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Уестерн Дигитал 160ГБ ХДД Сата
Оптички погон (е):
ЛГ ДВД-РОМ и ЛитеОн 20кс ДВД-РУ
Цасе / псу:
Мастер и фрижидери Цасе Антец псу
Хлађење:
2кс Антец Обожаватељи
Нетуорк / Интернет:
БТ Броадбанд
Монитор (е):
Самсунг СынцМастер 931цу 19 "
Оперативни систем (е):
КСП Про, Виста Ултимате, Убунту
Old 11 авг 2007, 11:51
Нови члан групе

Штампач остаје деинсталирана / уунплуггед.

Инсталациони 'возач' диска траје ми кроз нормалне процедуру и црасхес док инсталирате.
Old 11 авг 2007, 12:32
Модератор / ица групе

Прикључите кабл у струју и укључите принтер.
Уметнути ЦД и инсталирате цанцелл инсталирате.
Плуг ин УСБ и следите упутства плуг анд плаы.
Кад вас се упита где се могу потражити дривер цхецк / крпеља ЦД РОМ
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
БТ путник 100 возач инсталација - неудев.длл грешку Мики Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 30. јула 2009 06:29
Помозите ми молим вас:) Асус дривер инсталацију проблеме. Цлеолумп Грапхицс Цардс & Мониторс 6 17 новембар 2008 00:40
Уиндоус КСП клијената не брање горе ГПО инсталацију софтвера подешавања Јонатхон28 Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 20. јуна 2008 02:33
Инсталација софтвера проблеми спаркы33 Уопштено Софтуаре Цхат 6 27 новембар 2007 11:47
Интел видео дривер инсталацију на Линукс? иловеыоуинтаруеб Линукс ОС и алтернативна 2 18 март 2007 19:20
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц