![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам ХП Пхотосмарт штампач 8150. Недавно сам морао поново инсталирате оперативни систем на мој ПЦ (Уиндоус КСП). Када сам дошао у ре-инсталирате управљачки програм за штампач, ЈА добити порука "Приступ је одбијен". Порука на поскочити кутија каже: "Д: \ Сетуп \ хпзпр \ 01.ексе м Претходно учитавање датафилелист ... ' То се догодило нигде између 3-24%, зависно о томе што сам изаберите Преференцес. И прилази ХП хелп деск, који су одличан за почетак са. Ја сам сада покушао сваки примјењиви скидати од ХП стрељаштво додијавати презентацију и савете који укључују ХП мсцонфиг избор у пољима за потврду, али сам и даље добијате исту поруку. ХП сада одустао од мене говорећи: она мора бити у систему оператринг! Штампач ради фино пре морам поново инсталирате управљачки програм. Се било ко имати било који сугестија за што мај бити узрок? Поздрави |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли инсталирали? Тампа?
| |||
| |||
| Штампач остаје деинсталирана / уунплуггед. Инсталациони 'возач' диска траје ми кроз нормалне процедуру и црасхес док инсталирате. |
|
| |||
| |||
| Прикључите кабл у струју и укључите принтер. Уметнути ЦД и инсталирате цанцелл инсталирате. Плуг ин УСБ и следите упутства плуг анд плаы. Кад вас се упита где се могу потражити дривер цхецк / крпеља ЦД РОМ |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| БТ путник 100 возач инсталација - неудев.длл грешку | Мики | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 30. јула 2009 06:29 |
| Помозите ми молим вас:) Асус дривер инсталацију проблеме. | Цлеолумп | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 17 новембар 2008 00:40 |
| Уиндоус КСП клијената не брање горе ГПО инсталацију софтвера подешавања | Јонатхон28 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 20. јуна 2008 02:33 |
| Инсталација софтвера проблеми | спаркы33 | Уопштено Софтуаре Цхат | 6 | 27 новембар 2007 11:47 |
| Интел видео дривер инсталацију на Линукс? | иловеыоуинтаруеб | Линукс ОС и алтернативна | 2 | 18 март 2007 19:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |