менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Допомога з встановлення драйверів для друку

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 серпня 2007, 08:13
Нові члени групи

У мене HP Photosmart 8150 принтер. Мені нещодавно довелося встановлювати заново операційну систему на моєму ПК (Windows XP). Коли я прийшла повторна установка драйвера принтера, я отримую доступ повідомлення "відмовлено. Повідомлення на спливаючому вікні говорить: 'D: \ Setup \ hpzpr \ 01.exe м попередньо завантажити datafilelist ...' Це відбулося в будь-якому місці на протязі 3-24%, залежно від налаштування, виберіть.

Я підійшов до столу HP Help які були відмінні щоб почати с. Я вже випробувала всі чинні завантажити з неприємностей HP зйомки сторінку і поради від НР за участю MSConfig прапорці, але я все одно отримую те саме повідомлення. HP вже відмовилися від мене говорити треба operatring системі! Принтер працює нормально, поки я заново встановити драйвер.

Хто-небудь є якісь пропозиції щодо того, що може бути причиною?

Привіт
Old 11 серпня 2007, 11:45
Донор групи

Встановили Чи Ви принтер?

Переконайтеся, що Ви встановите драйвера в першу чергу.

Моя система: Custom Built v1.2

Процесор (и):
Інтер Dual Core E2160@3.02Ghz
Материнська плата:
Asus P5PL2-E
ОЗУ:
2 X 1GB DDR2 533MHz PC4200
Графічна карта (и):
Nvidia GeForce 7600GS 512MB
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Western Digital 160Gb SATA HDD
Оптичний привід (и):
LG DVD-Rom і LiteOn 20x DVD-RW
Діло / PSU:
Cooler Master Корпус і БП Antec
Охолодження:
2x Antec вентилятори
Мережі / Інтернет:
BT Broadband
Монітор (и):
Samsung SyncMaster 931CW 19 "
Операційна система (и):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 11 серпня 2007, 11:51
Нові члени групи

Залишається видалити принтер / uunplugged.

Диск установки драйвера 'бере мене в звичайному порядку та збої в той час установки.
Old 11 серпня 2007, 12:32
Модератор групи

Підключіть шнур живлення та увімкніть принтер.
Вставте CD і встановіть cancell установки.
Підключіть USB і виконуйте автоналаштування на екрані.
Коли ви запитали, де шукати для перевірки водіїв / тик CD-ROM
Reply

Register

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
BT Voyager 100 установка драйверів - Newdev.dll помилку Мікі Мережа, Модеми & VoIP 1 30 липня 2009 06:29
Допоможіть мені, будь ласка:) Asus проблемами встановлення драйверів. Cleolump Графічні карти & Монітори 6 17 листопада 2008 00:40
Windows XP клієнти не піднявши GPO налаштування програмного забезпечення, установка Jonathon28 Операційні системи Windows 0 20 червня 2008 02:33
Установка проблем sparky33 General Software чат 6 27 листопада 2007 11:47
Intel відео установці драйвера на Linux? iloveyouintarweb Linux & альтернативних ОС 2 18 березня 2007 19:20
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.