![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене HP Photosmart 8150 принтер. Мені нещодавно довелося встановлювати заново операційну систему на моєму ПК (Windows XP). Коли я прийшла повторна установка драйвера принтера, я отримую доступ повідомлення "відмовлено. Повідомлення на спливаючому вікні говорить: 'D: \ Setup \ hpzpr \ 01.exe м попередньо завантажити datafilelist ...' Це відбулося в будь-якому місці на протязі 3-24%, залежно від налаштування, виберіть. Я підійшов до столу HP Help які були відмінні щоб почати с. Я вже випробувала всі чинні завантажити з неприємностей HP зйомки сторінку і поради від НР за участю MSConfig прапорці, але я все одно отримую те саме повідомлення. HP вже відмовилися від мене говорити треба operatring системі! Принтер працює нормально, поки я заново встановити драйвер. Хто-небудь є якісь пропозиції щодо того, що може бути причиною? Привіт |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Встановили Чи Ви принтер?
| |||
| |||
| Залишається видалити принтер / uunplugged. Диск установки драйвера 'бере мене в звичайному порядку та збої в той час установки. |
|
| |||
| |||
| Підключіть шнур живлення та увімкніть принтер. Вставте CD і встановіть cancell установки. Підключіть USB і виконуйте автоналаштування на екрані. Коли ви запитали, де шукати для перевірки водіїв / тик CD-ROM |
![]() |
|
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| BT Voyager 100 установка драйверів - Newdev.dll помилку | Мікі | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 30 липня 2009 06:29 |
| Допоможіть мені, будь ласка:) Asus проблемами встановлення драйверів. | Cleolump | Графічні карти & Монітори | 6 | 17 листопада 2008 00:40 |
| Windows XP клієнти не піднявши GPO налаштування програмного забезпечення, установка | Jonathon28 | Операційні системи Windows | 0 | 20 червня 2008 02:33 |
| Установка проблем | sparky33 | General Software чат | 6 | 27 листопада 2007 11:47 |
| Intel відео установці драйвера на Linux? | iloveyouintarweb | Linux & альтернативних ОС | 2 | 18 березня 2007 19:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |