![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей хора, аз съм изграждане на мултимедиен плейър вкл. # използване на Visual Studio и бих искал да бъде в състояние да се свърже Mp3 енкодер приставка и така нататък до нея. няма никой има никаква информация за това как да постигнем това? Ако е така на тази информация ще бъде много оценявам. Много благодаря Денис |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Значи искаш да кодирам файлове MP3 или не искате да играете MP3s? Или и двете?
| |||
| |||
| Няма да бъде използван за ActiveX плъгин, mmplayer мисля. Аз съм малко позабравен по този въпрос.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, че не е била по-ясно, а аз нужда прилагането и на двете игри и конвертирате Mp3 чрез плъгин. Аз ще провери, че в сайта Благодаря за инфо. |
|
| |||
| |||
| Аз не мисля, codeproject има всичко-в-един проект, но да видиш тези: Aumplib (всички видове преобразуване) или Просто MP3s MP3s с MCI и още малко MCI |
|
| |||
| |||
| Много благодаря за оглавява направите и вие знаете на приставка, която може да играе множество формати на видео от всеки шанс?. |
|
| |||
| |||
| Не, но чрез MCI и / или DirectShow трябва да бъде в състояние да го направят. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Мултимедия Аудио контролер? | Redviera | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 4 | 12 Юли 2009 12:55 |
| Изглед Мултимедия възпроизвеждане е glitching / stuttering | tsetsu | Мултимедия & Codecs | 0 | 4 юни 2009 05:44 |
| Мултимедиен аудио контролер шофьор | shaun236 | Мултимедия & Codecs | 1 | 21 май 2009 г. 19:43 |
| Мултимедиен аудио контролер | pete21 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 12 май 2008 г. 13:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |