![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej lidi jsem budování multimediální přehrávač vč # using Visual Studio a přeji si, aby se mohl připojit MP3 Encoder plugin, a tak se na to. nemá někdo nějaké informace o tom, jak to dokázat? pokud ano, tato informace by se moc líbí. Děkuji Dennis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Takže chcete enkódovat soubory MP3 nebo chcete přehrávat MP3? Nebo obojí?
| |||
| |||
| Tam použitý být ActiveX plugin, mmplayer myslím. Jsem na to trochu rezavé.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Promiň, že jsem nebyl víc jasné, ano i nutnost použití jak hrát a konvertovat mp3 přes plugin. bude kontrolovat i to, že místo díky za info. |
|
| |||
| |||
| díky moc za hlavu až to víte, o plugin, který může hrát více formátech video náhodou?. |
|
| |||
| |||
| Ne, ale pomocí MCI a / nebo DirectShow, měli byste být schopni učinit. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Multimédia Audio Controller? | Redviera | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 4 | 12. Červenec 2009 12:55 |
| Vista, přehrávání multimédií je glitching / stuttering | tsetsu | Multimedia & Kodeky | 0 | 4. června 2009 05:44 |
| Multimediální audio controller driver | shaun236 | Multimedia & Kodeky | 1 | 21. května 2009 19:43 |
| Multimediální zvukový řadič | pete21 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 12. května 2008 13:45 |
| Thread Nástroje | |
| |