![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια άνθρωποι Είμαι οικοδόμηση ενός multimedia player inc # με τη χρήση του Visual Studio και θα ήθελα να είμαι σε θέση να συνδεθούν mp3 κωδικοποιητή plugin του και ούτω καθεξής σε αυτό. Υπάρχει κανείς έχουμε καμία πληροφορία για το πώς θα επιτευχθεί αυτό;; αν ναι, αυτή η πληροφόρηση θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Ευχαριστώ πολύ Dennis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έτσι θέλετε να κωδικοποιήσετε αρχεία MP3 ή να θέλετε να παίξετε MP3s; Ή και τα δύο;
Για μένα το μήνυμά σας είναι κάπως ασαφές, αλλά ούτε τον τρόπο, θα συνιστούσα codeproject.com καθώς γνωρίζω για το γεγονός ότι τα σχέδια σε αυτές τις κατευθύνσεις που έχουν γίνει εκεί. Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| |||
| |||
| Υπήρχε στο παρελθόν η ActiveX plugin, mmplayer νομίζω. Είμαι λίγο σκουριασμένος στο παρόν.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Συγνώμη που δεν ήμουν πιο σαφής ναι i ανάγκη εφαρμογής να παίξουν και οι δύο μετατρέπουν mp3 μέσω ενός plugin. Θα δείτε αυτό το site Ευχαριστώ για την πληροφορία. |
|
| |||
| |||
| Δεν νομίζω codeproject έχει όλα-σε-ένα έργο, αλλά ρίξτε μια ματιά σε αυτά: Aumplib (όλα τα είδη μετατροπής), ή μόλις MP3s MP3s με MCI και μερικές ακόμη MCI |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ πολύ για τα κεφάλια επάνω σας γνωρίζουμε επίσης από ένα plugin που μπορεί να παίξει πολλά μορφότυπα του βίντεο με κάθε ευκαιρία;. |
|
| |||
| |||
| Οχι, αλλά με την MCI και / ή DirectShow θα πρέπει να είναι σε θέση να το πράξει. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Multimedia Audio Controller; | Redviera | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 4 | 12 Ιουλ 2009 12:55 |
| Vista Multimedia Playback είναι glitching / τραύλισμα | tsetsu | Multimedia & Codecs | 0 | 4η Ιουν 2009 05:44 |
| Multimedia ελεγκτή ήχου οδηγού | shaun236 | Multimedia & Codecs | 1 | 21η Μαΐου 2009 19:43 |
| Multimedia ελεγκτή ήχου | pete21 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 12η Μαΐου 2008 13:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |