![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej ljudi ja sam izgradnju multimedijalnih playera inc # koristeći Visual Studio, a ja želim biti u mogućnosti to povezivanje mp3 koder plugin-a i tako dalje do njega. ne bilo tko imaju bilo kakve informacije o tome kako to? ako je tako ove informacije će biti mnogo poštovati. Mnogo hvala Dennis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa želiš kodirati datoteke u MP3 ili želiš igrati mp3s? Ili oboje?
| |||
| |||
| Tu se ActiveX čep, mmplayer mislim. Ja sam malo zahrđao na ova.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Oprostite mi je jasno da više ne trebam primjenu u obje igre i pretvoriti mp3 kroz plugin. Ja ću check out tom mjestu hvala za info. |
|
| |||
| |||
| Ne mislim codeproject ima sve u jednom projektu, ali pogledajte ove: Aumplib (sve vrste pretvorbe) ili samo mp3s Mp3s s MCI a neke više MCI |
|
| |||
| |||
| mnogo hvala za jedan dan prednje jedro gore i da li znate nekog plugina koji može igrati više formata video nikakve šanse?. |
|
| |||
| |||
| Ne, ali koristeći MCI i / ili DirectShow trebali biti u mogućnosti to učiniti. |