![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé ember vagyok épület multimédia lejátszó inc # Visual Studio és kívánom, hogy csatlakozzunk mp3 encoder plugin és így tovább is. Van rendelkezik arról, hogyan kell ezt? ha igen, ezt az információt sokkal appreciated. Nagyon köszönöm Dennis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szóval nem akarsz kódolni vagy MP3 fájlokat akarsz játszani MP3s? Vagy mindkettő?
| |||
| |||
| Ott szokott lenni egy ActiveX plugin, mmplayer gondolok. Én egy kicsit rozsdás ezen.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Sajnálom, hogy nem volt egyértelmű, igen szükségem van a kérelem Mindkét játék és átalakítani mp3 egy plugin. Azt is ellenőrizni fogja, hogy a telephelyen thanks for the info. |
|
| |||
| |||
| Nem hiszem, codeproject egy all-in-one-projekt, de nézd meg ezeket: Aumplib (mindenféle átalakítás), illetve Csak MP3s MP3s az MCI és még néhány MCI |
|
| |||
| |||
| Sok köszönet részére a fejek megjelöl te is tudod, egy plugin, hogy játszhatnak többféle formátumban videó netán?. |
|
| |||
| |||
| No, de MCI és / vagy a DirectShow akkor képesnek kell lennie erre. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Multimedia Audio Controller? | Redviera | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 12. július 2009 12:55 |
| Vista multimédiás lejátszás glitching / dadogás | tsetsu | Multimédia és kodekek | 0 | 4. június 2009 05:44 |
| Multimedia audio controller driver | shaun236 | Multimédia és kodekek | 1 | 21. május 2009 19:43 |
| Multimedia audio controller | pete21 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 12. május 2008 13:45 |
| Téma eszközök | |
| |