![]() |
|
| |||
| |||
| היי אנשים אני לבנות נגן מולטימדיה Inc # באמצעות Visual Studio ואני רוצה להיות מסוגל להתחבר קודאי plugin של MP3 וכדומה אליו. האם מישהו יש לך מידע על איך להשיג את זה? אם כן מידע זה יהיה הרבה יותר מוערך. Many thanks דניס |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אז אתה רוצה לקודד קבצי MP3 או האם אתה רוצה לשחק MP3s? או שניהם גם יחד?
| |||
| |||
| בעבר היה פקד ActiveX plugin, mmplayer אני חושב. אני קצת חלוד על זה.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| מצטער שאני לא יותר כן אני צריך לנקות את הבקשה משחק לשני להמיר MP3 באמצעות plugin. אני מוכן לבדוק את האתר תודה על המידע. |
|
| |||
| |||
| אני לא חושב codeproject יש כל-In-One הפרויקט, אבל תסתכל על אלה: Aumplib (כל סוגי המרה) או רק MP3s MP3s עם MCI וכמה יותר MCI |
|
| |||
| |||
| הרבה תודה על ראשים למעלה האם אתה יודע גם של plugin שיכולים לשחק במספר פורמטים וידאו על פי כל סיכוי?. |
|
| |||
| |||
| לא, אבל בעזרת MCI ו / או DirectShow אתה אמור להיות מסוגל לעשות זאת. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מולטימדיה אודיו Controller? | Redviera | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 4 | 12th יולי 2009 12:55 |
| Vista מולטימדיה הקרנה היא glitching / עלגות | tsetsu | מולטימדיה רכיבי Codec | 0 | 4th יוני 2009 05:44 |
| מולטימדיה Audio Controller הנהג | shaun236 | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 21st מאי 2009 19:43 |
| מולטימדיה Audio Controller | pete21 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | -12 במאי 2008 13:45 |
| שרשרת כלים | |
| |