![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei žmonės I'm pastatas multimedijos grotuvas INC # Visual Studio, ir aš norėčiau, kad būtų galima prijungti MP3 encoder plugin's ir taip į jį. Does anybody turite, kaip atlikti šią informaciją? jei taip, ši informacija turėtų būti much appreciated. Ačiū Dennis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taigi jūs norite užkoduoti failus į MP3 ar norite groti MP3 failus? Ar abu?
Man tavo pranešimas yra šiek tiek neaiški, tačiau bet kuriuo atveju norėčiau rekomenduoti codeproject.com, nes žinau, kad projektai šiose kryptys buvo padaryta ten. Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Yra anksčiau ActiveX įskiepiai, mmplayer manau. Aš esu šiek tiek aprūdijęs apie tai.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Atsiprašau aš ne aiškiau Taip turiu prašymą abiems žaisti ir konvertuoti mp3 per plugin. Aš patikrinti šią svetainę Thanks for the info. |
|
| |||
| |||
| Nemanau codeproject yra All-in-one projektas, bet atsižvelgti į šiuos ieškoti: Aumplib (visų rūšių keitimo) arba tik mp3 Mp3 su MCI ir šiek tiek daugiau MCI |
|
| |||
| |||
| labai ačiū už galvų iki jūs taip pat žinau, įskiepiai, kurie gali suvaidinti daug formatų Vaizdo bet šansas?. |
|
| |||
| |||
| Ne, bet naudojant MCI ir / arba DirectShow turėtumėte galėti padaryti. |