![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej ludzie I'm budynku odtwarzacz multimedialny inc # wykorzystaniem Visual Studio i chciałbym być w stanie połączyć mp3 encoder wtyczki i tak się do niego. Czy ktoś Wszelkie informacje na temat tego, jak tego dokonać? jeśli tak, to te informacje będą bardzo doceniane. Many thanks Dennis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Więc chcesz kodowania plików MP3 lub chcesz odtwarzać MP3? Albo jak?
Dla mnie wiadomość jest trochę niejasna, ale sposób, albo chciałbym polecić codeproject.com ponieważ wiem na fakt, że projekty w tych kierunkach zostały wykonane tam. My System: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Nie były wtyczki ActiveX, mmplayer myślę. I am a bit rusty w tej sprawie.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Niestety nie byłem bardziej jasne i tak potrzeba stosowania zarówno odtwarzać i konwertować mp3 za pomocą wtyczki. i sprawdzi, że w miejscu dzięki za info. |
|
| |||
| |||
| I don't think codeproject ma wszystko w jednym projekcie, ale spojrzeć na te: Aumplib (wszystkie rodzaje konwersji) lub tylko MP3s MP3 z MCI i trochę więcej MCI |
|
| |||
| |||
| Podziękowania dla wielu szefów się Pan również wiedzieć o wtyczki, które mogą odegrać wielu formatach wideo przez jakiekolwiek szanse?. |
|
| |||
| |||
| Nie, ale za pomocą MCI i / lub DirectShow można zrobić. |
![]() |
|
| Zakładki |