![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei oameni Sunt construirea unui player multimedia inc # folosind Visual Studio şi doresc să fie capabile să se conecteze mp3 encoder plugin lui şi aşa mai departe de el. nu oricine Pentru orice informaţii cu privire la modul de a realiza acest lucru?? dacă da această informaţie ar fi foarte apreciate. Multe mulţumiri Dennis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deci vrei să codifică fişierele MP3 sau să vrei să joace MP3-uri? Sau ambele?
Pentru a-mi mesajul este un pic neclare, dar nici un fel, aş recomanda codeproject.com deoarece ştiu pentru faptul că în aceste direcţii de proiecte s-au făcut acolo. Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Nu pentru a fi utilizat un plugin ActiveX, mmplayer cred. Sunt un pic ruginit pe aceasta.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Ne pare rău, nu am fost mai clar da am nevoie de cerere pentru a juca cât şi conversia mp3, printr-un plug-in. i va verifica faptul că site-ul Multumesc pentru info. |
|
| |||
| |||
| Nu cred că are o codeproject All-In-un proiect, dar uita-te la aceste: Aumplib (toate tipurile de conversie) sau doar MP3-uri MP3-uri cu MCI şi ceva mai mult MCI |
|
| |||
| |||
| mulţumesc mult pentru capul sus vrei sa stii de asemenea, de un plug-in care pot reda mai multe formate de video prin orice şansă?. |
|
| |||
| |||
| Nu, dar folosind MCI şi / sau DirectShow ce ar trebui să fie capabile să facă acest lucru. |