![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей люди будують Inc Multimedia Player # за допомогою Visual Studio і я хотів би мати можливість підключення MP3 Encoder Plugin і так на нього. Хто-небудь є інформація про те, як здійснити це? У цьому випадку ця інформація буде дуже високу оцінку. Велике спасибі Денніс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так ви хочете кодувати файли в MP3 або ви хочете відтворити MP3? Або як?
Для мене ваше повідомлення трошки не зрозуміло, але в будь-якому випадку я б рекомендував codeproject.com оскільки я знаю, що проекти в цих напрямках були зроблені там. Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Там раніше ActiveX плагіна, mmplayer я думаю. Я трохи іржавий з цього питання.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| На жаль я не була більш чіткої Та мені потрібно застосування як грати і конвертувати mp3 через плагін. Я з'ясую, що сайт Дякуємо за інформацію. |
|
| |||
| |||
| Я не думаю, CodeProject має все-в-одному проекті, але подивіться на них: Aumplib (всі види перетворень) або просто MP3s MP3 з МРП і деякі інші MCI |
|
| |||
| |||
| Велике спасибі за Heads Up ви теж знаєте плагін, що має підтримку кілька форматів відео-ли?. |
|
| |||
| |||
| Ні, але з використанням місячних розрахункових показників та / або DirectShow ви повинні бути в змозі зробити це. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мультимедіа аудіо контролер? | Redviera | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 12 липня 2009 12:55 |
| Перспектива відтворення мультимедіа є Glitching / заїкання | tsetsu | Мультимедіа & кодеки | 0 | 4 червня 2009 05:44 |
| Мультимедіа аудіо драйвера контролера | shaun236 | Мультимедіа & кодеки | 1 | 21 травня 2009 19:43 |
| Мультимедіа аудіо контролер | pete21 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 12 травня 2008 13:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |