![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей, Току-що си купи 1650x про Radeon графична карта и Im опитва да я инсталирате. След изтегляне на най-новите драйвери от ATI и инсталирането им .. Опитвам се да играете игри и той ми каза, че не успеят да направят. Така че ... Тичах dxdiag и аз направих 3D тест .. той идва на всички 3 тестове Failed на сцената 8. Опитах се да се инсталира DirectX и че didn't помогне. Преди това имах GeForce-2 и деинсталиране на драйверите .. но когато се показа на GE-назад сила инч. Предполагам, че все още се качват ги. Така че, когато отидох на Device Manager и се опитаха да Кликнете с десния бутон и деинсталиране, тя ми каза, че не успя да се деинсталира, защото елемента могат да бъдат необходими за стартиране на компютъра. Аз опитах всичко, което знам за моите знания, може някой да ми помогне оправите този проблем? Или имате някакви предложения за това какво мога да направя? Благодарности, Konrad |
|
| |||
| |||
| Аз не знам дали това ще работя за теб, но съм имал много проблеми правилно инсталиране на драйвери за моята карта ATI, и се оказва, че има нещо нередно с моя Windows OS. Но тогава пак, това вероятно няма да работят за вас. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| ATI Radeon 9800 про проблеми моля Помощ | vjhalai | Графика на карти & Монитори | 1 | 30 Май 2009 05:52 |
| Palit Radeon 4850 графична карта Проблем | Pablo15 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 29 май 2009 г. 03:42 |
| Radeon 9800 фен шум или нова карта време! | budredz | Графика на карти & Монитори | 1 | 7 Ноем 2008 07:13 |
| Графични карти: ATI Radeon X1250? | carlito24 | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 12 Юли 2008 05:28 |
| Radeon карта | theoldman | Графика на карти & Монитори | 6 | 11 Юни 2007 23:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |