menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

HELP! Problémy s DirectX / Instalace Radeon karty

Reply

Thread Nástroje
Old 8 prosince 2007, 23:03
Nový člen skupiny

Default HELP! Problémy s DirectX / Instalace Radeon karty

Hej,

Právě jsem koupil 1650x pro grafické karty Radeon a im snaží nainstalovat. Po stažení nejnovější ovladače od ATI a instalací je .. Snažím se hrát hry a to mi nedaří uvést. Takže ... i dxdiag a běžel jsem na 3d test .. to přijde až na všechny 3 testy Nepodařilo na jevišti 8. Snažil jsem se znovu-install DirectX a že didnt help. Dříve jsem měl GeForce-2 a odinstalovány i ovladače .. ale když jsem bouchnutý na ge-force zpět palců. Myslím, že to ještě vyzvednout u nich. Takže když jsem šel do správce zařízení a snažil se pravým tlačítkem myši a odinstalovat, je mi nepodařilo odinstalovat, protože může být nutné pro start počítače. Jsem se pokusil vše, vím to vím, může mi někdo pomoct vyřešit problém? Nebo pokud máte nějaké návrhy, jak na to, co můžu dělat?

Díky,
Konrad
Old 1.ledna 2008, 00:45
Nový člen skupiny

Default HELP! Problémy s DirectX / Instalace Radeon karty

Nevím, jestli by to pro vás, ale měl jsem hodně problémů správné instalaci ovladače pro karty ATI, a ukáže, že tam bylo něco s mým OS Windows. Ale pak znovu, pravděpodobně to nebude pracovat pro vás.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Ati Radeon 9800 pro problémů, prosím pomozte vjhalai Graphics Cards & Monitory 1 30. květen 2009 05:52
Palit Grafické karty Radeon 4850 Problem Pablo15 Procesory, základní desky & RAM 1 29. květen 2009 03:42
Radeon 9800 ventilátor hluk nebo nové karty času! budredz Graphics Cards & Monitory 1 7. listopadu 2008 07:13
Grafická karta: ATI RADEON X1250? carlito24 Notebooky, Mobily a PDA 2 12. července 2008 05:28
Radeon karta theoldman Graphics Cards & Monitory 6 11 června 2007 23:24
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.