μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

HELP! Προβλήματα με το DirectX / Εγκατάσταση καρτών Radeon

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8 Δεκεμβρίου 2007, 23:03
Νέο Μέλος Ομάδα

Default HELP! Προβλήματα με το DirectX / Εγκατάσταση καρτών Radeon

Έι,

Μόλις αγόρασα ένα 1650x pro Radeon κάρτα γραφικών im και προσπαθεί να το εγκαταστήσετε. Μετά τη λήψη των νεότερων προγραμμάτων οδήγησης από την ATI και την εγκατάσταση τους .. Προσπαθώ να παίξουν παιχνίδια και μου λέει ότι αδυνατούν να παρέχουν. Λοιπόν ... i εκτελέσατε dxdiag και έκανα το 3δ δοκιμή .. ό, τι μέχρι και στις 3 δοκιμές Αποτυχία στη σκηνή 8. Προσπάθησα να εγκαταστήσετε ξανά το DirectX και ότι didn't βοηθήσει. Στο παρελθόν είχα μια GeForce-2 και θ απεγκατάσταση των οδηγών .. αλλά όταν το popped ge-in. δύναμη πίσω. Υποθέτω ότι ακόμη διάλεξε τους. Έτσι, όταν πήγα στην διαχείριση συσκευών και προσπάθησε να κάντε δεξί κλικ και απεγκατάσταση, θα μου λέει, επειδή παρέλειψε να απεγκαταστήσετε το στοιχείο μπορεί να είναι απαραίτητος για την εκκίνηση του υπολογιστή. Έχω δοκιμάσει όλα όσα γνωρίζω για τις γνώσεις μου, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει καθορίσουν αυτό το πρόβλημα; Ή μήπως τυχόν προτάσεις για το τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ,
Konrad
Old 1 Ιανουαρίου, 2008, 00:45
Νέο Μέλος Ομάδα

Default HELP! Προβλήματα με το DirectX / Εγκατάσταση καρτών Radeon

Δεν ξέρω αν αυτό θα λειτουργήσει για σας, αλλά είχα πολλά προβλήματα σωστά την εγκατάσταση των οδηγών για τις κάρτες ATI μου, και αποδεικνύεται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λειτουργικό σύστημα των Windows. Αλλά πάλι, αυτό πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει για σας.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.