manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

POMOZITE! Problemi sa DirectX / Instaliranje Radeon kartice

Reply

Thread Tools
Old 8. prosinca 2007, 23:03
Novi član grupe

Default POMOZITE! Problemi sa DirectX / Instaliranje Radeon kartice

Ej,

Upravo sam kupio 1650x pro Radeon grafičke kartice i im pokušavate instalirati. Nakon preuzimanje najnovije drivere sa ati i instalirati ih .. JA pokušati igrati igre i reći mene to ne iskazati. Dakle ... I ran dxdiag i ja činio u 3d test .. Internet dogoditi se gore na sve 3 Failed testovi na pozornicu 8. Pokušala sam ponovno instalirati DirectX, a da nije pomoć. Ranije sam imao geforce-2 i ja deinstaliran vozača .. ali kad sam popped u ge-force back in. Mislim da još uvijek ih pokupili. Pa kad sam otišao u Device Manager i pokušao to pravo klik i uninstall, ona mi kaže da nije, jer je predmet deinstalirali svibanj biti potrebno za boot računala. Pokušao sam sve što ja znam da moje znanje, može bilo tko pomoć mene škripac ovaj problem? Ili ako imate prijedloge kako bi što ja mogu učiniti?

Hvala,
Konrad
Old 1 siječnja 2008, 00:45
Novi član grupe

Default POMOZITE! Problemi sa DirectX / Instaliranje Radeon kartice

Ne znam, ako bi to rade za vas, ali sam imao puno problema pravilno instaliraju driveri za moj ATI karticu, a ispada da je nešto krivo s mojim Windows OS. Ali onda opet, to vjerojatno neće funkcionirati za vas.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
ATI Radeon 9800 Pro problema ugoditi pomoć vjhalai Graphics Cards & Monitors 1 30. svibanj 2009 05:52
Palit Radeon 4850 Grafička kartica Problem Pablo15 CPU, Matične ploče i RAM 1 29. svibanj 2009 03:42
Radeon 9800 buka ventilatora ili nove kartice vrijeme! budredz Graphics Cards & Monitors 1 7. studeni 2008 07:13
Grafička kartica: ATI Radeon X1250? carlito24 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 12. srpnja 2008 05:28
Radeon Card theoldman Graphics Cards & Monitors 6 11. lipnja 2007 23:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.