kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

HELP! Problémák a DirectX / Radeon kártya telepítése

Reply

Téma eszközök
Old December 8, 2007, 23:03
Új tag Csoport

Default HELP! Problémák a DirectX / Radeon kártya telepítése

Hé,

Most vettem egy 1650x pro Radeon grafikus kártya és im kipróbálás-hoz felszerel ez. Letöltés után a legújabb illesztőprogramot ATI beszerzik és .. Próbálom játszani, és azt mondja, nem teszik. Szóval ... Futottam dxdiag és én a 3D-teszt .. jön ki az összes 3 vizsgálatokat nem sikerült színpadra 8. Megpróbáltam újra telepíteni directx és didnt help. Korábban volt egy GeForce 2-i és eltávolítja a vezetők .. de amikor beugrott a ge-force be back. Azt hiszem, még mindig felvette őket. Szóval, mikor elment a Eszközkezelőt és megpróbálta jobb klikk és uninstall, azt mondja nekem, hogy nem sikerült eltávolítani az elemet, mert szükség lehet a boot a számítógépet. Megpróbáltam mindent, tudom, hogy tudomásom szerint, tud akárki segítsen nekem meg ez a probléma? , Vagy olyan javaslatokat, hogy mit tehetek?

Köszönöm,
Konrad
Old Január 1, 2008, 00:45
Új tag Csoport

Default HELP! Problémák a DirectX / Radeon kártya telepítése

Nem tudom, ez jó neked, de sok problémát megfelelő illesztőprogramok telepítése az én ATI kártya, és kiderül, hogy valami baj van a Windows operációs rendszer. De aztán megint, ez valószínűleg nem fog működni az Ön számára.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Ati Radeon 9800 pro problémák kérem, segítsen vjhalai Grafikus kártyák és monitorok 1 30. május 2009 05:52
Palit Radeon 4850 grafikus kártya probléma Pablo15 Processzorok, alaplapok és RAM 1 29. május 2009 03:42
Radeon 9800 ventilátor zaj vagy új kártyát idő! budredz Grafikus kártyák és monitorok 1 7. november 2008 07:13
Grafikus kártya: ATI RADEON X1250? carlito24 Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 12. július 2008 05:28
Radeon kártya theoldman Grafikus kártyák és monitorok 6 11. június 2007 23:24
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.