![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, Most vettem egy 1650x pro Radeon grafikus kártya és im kipróbálás-hoz felszerel ez. Letöltés után a legújabb illesztőprogramot ATI beszerzik és .. Próbálom játszani, és azt mondja, nem teszik. Szóval ... Futottam dxdiag és én a 3D-teszt .. jön ki az összes 3 vizsgálatokat nem sikerült színpadra 8. Megpróbáltam újra telepíteni directx és didnt help. Korábban volt egy GeForce 2-i és eltávolítja a vezetők .. de amikor beugrott a ge-force be back. Azt hiszem, még mindig felvette őket. Szóval, mikor elment a Eszközkezelőt és megpróbálta jobb klikk és uninstall, azt mondja nekem, hogy nem sikerült eltávolítani az elemet, mert szükség lehet a boot a számítógépet. Megpróbáltam mindent, tudom, hogy tudomásom szerint, tud akárki segítsen nekem meg ez a probléma? , Vagy olyan javaslatokat, hogy mit tehetek? Köszönöm, Konrad |
|
| |||
| |||
| Nem tudom, ez jó neked, de sok problémát megfelelő illesztőprogramok telepítése az én ATI kártya, és kiderül, hogy valami baj van a Windows operációs rendszer. De aztán megint, ez valószínűleg nem fog működni az Ön számára. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ati Radeon 9800 pro problémák kérem, segítsen | vjhalai | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 30. május 2009 05:52 |
| Palit Radeon 4850 grafikus kártya probléma | Pablo15 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 29. május 2009 03:42 |
| Radeon 9800 ventilátor zaj vagy új kártyát idő! | budredz | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 7. november 2008 07:13 |
| Grafikus kártya: ATI RADEON X1250? | carlito24 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 12. július 2008 05:28 |
| Radeon kártya | theoldman | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 11. június 2007 23:24 |
| Téma eszközök | |
| |