![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי, אני רק קנה 1650x מקצועית RADEON כרטיס המסך ואת IM מנסה להתקין אותו. לאחר ההורדה של הנהגים החדשים ביותר מבית ATI ו להתקין אותם .. אני מנסה לשחק משחקים, וזה אומר לי לא תעמוד לגמול. אז ... רצתי dxdiag ועשיתי את הבדיקה 3D .. מדובר על כל תקלה 3 בדיקות על הבמה 8. ניסיתי להתקין מחדש את DirectX וכי didn't help. בעבר היה לי geforce-2 ואני הוסר את הנהגים .. אך כאשר אני popped-ge את הכוח בחזרה למערכת. אני מניח שזה עדיין אספנו אותן. לכן, כאשר הלכתי אל מנהל ההתקנים וניסה לחץ ואת הזכות להסיר את ההתקנה, היא מספרת לי כי נכשלה להסיר את הפריט עלול להיות נדרש על מנת לאתחל את המחשב. ניסיתי את כל זה אני יודע על הידע שלי, מישהו יכול לעזור לי לתקן את הבעיה? או אם יש לך הצעות על מה אני יכול לעשות? תודה, Konrad |
|
| |||
| |||
| אני לא יודע אם זה יעבוד בשבילך, אבל היו לי הרבה בעיות כראוי התקנת מנהלי התקנים עבור כרטיסי ATI, והוא הסתבר כי היה משהו לא בסדר עם מערכת ההפעלה Windows. אבל אז שוב, זה כנראה לא יעבוד בשבילך. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ATI RADEON 9800 מקצועית בעיות בבקשה עזרה | vjhalai | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | ה -30 במאי 2009 05:52 |
| Palit RADEON 4850 כרטיס מסך בעיה | Pablo15 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 29 מאי 2009 03:42 |
| RADEON 9800 מעריץ רעש או כרטיס חדש הזמן!! | budredz | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 7 נובמבר 2008 07:13 |
| כרטיס מסך: ATI RADEON X1250?? | carlito24 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 12th יולי 2008 05:28 |
| כרטיס RADEON | theoldman | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 11th יוני 2007 23:24 |
| שרשרת כלים | |
| |