mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Help! Problemos su DirectX / Diegimas Radeon kortelė

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 8, 2007, 23:03
Naujas Narys

Ei,

Aš ką tik nupirko 1650x PRO Radeon video korta ir jiems bando jį įdiegti. Po atsisiųsti naujausias tvarkykles iš ATI ir įdiegti jas .. Aš stengiuosi žaisti žaidimus ir pasakoja man nepavyksta padaryti. Taigi ... I ran dxdiag ir aš 3d bandymas .. ji pasirodo per visus 3 tyrimus Nepavyko scenoje 8. Bandžiau iš naujo įdiegti DirectX ir kad didnt help. Anksčiau turėjau GeForce-2 ir I pašalinta vairuotojai .. bet kai aš popped ge-force back in. Manau, jis dar padidėjo jų. Taigi, kai nuėjau į Device Manager ir bandė dešiniu klavišu ir pasirinkite ištrinti, tai sako man nepavyko pašalinti, nes elementas gali būti reikalinga, kad paleisti kompiuterį. Aš išbandžiau viską, ką aš žinau, kad mano žiniomis, gali kas nors padėti man išspręsti šią problemą? Ar turite pasiūlymų, ką aš galiu padaryti?

Ačiū,
Konradas
Old 1 sausis 2008, 00:45
Naujas Narys

Aš nežinau, ar tai būtų darbas už jus, bet aš turėjau daug problemų teisingai įdiegti tvarkykles ATI savo kortelę, ir paaiškėja, kad ten buvo kažkas atsitiko su mano Windows OS. Beje, tai greičiausiai neveiks jums.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.