rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Multimedia i kodeki

Register

HELP! Problemy z DirectX / Instalowanie karty Radeon

Reply

Narzędzia wątku
Old 8 grudnia 2007, 23:03
Nowe państwa grupy

Hej,

Właśnie kupiłem 1650x pro karta graficzna Radeon im i staramy się go zainstalować. Po pobraniu najnowszych sterowników od ATI i ich instalowania .. Staram się bawić i mówi do mnie nie czynią. Więc ... I pobiegł dxdiag i zrobiłem 3D badania .. chodzi na wszystkich 3 badań nie powiodło się na scenie 8. Próbowałem ponownie zainstalować directx i didnt help. Wcześniej miałem GeForce-2 i I odinstalowane sterowniki .. ale kiedy popped gE życie wstecz cala. Chyba ciągle zrywane je. Więc, kiedy poszedłem do menedżera urządzeń i próbował kliknij prawym przyciskiem myszy i odinstaluj, to mówi do mnie nie odinstalować ponieważ przedmiot może być potrzebne do rozruchu komputera. Mam wypróbowany wszystko, co wiem, do mojej wiedzy, może ktoś mi pomoże rozwiązać ten problem? Lub masz jakieś sugestie, co mogę zrobić?

Dzięki,
Konrad
Old 1 stycznia 2008, 00:45
Nowe państwa grupy

Nie wiem, czy to zadziała, ale miałem sporo problemów poprawnie instalacji sterowników do mojej karty ATI, a okazuje się, że było coś nie tak z moim systemem Windows OS. Ale potem znowu ten prawdopodobnie nie będzie dla Ciebie.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.