mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Multimedia & Codecs

Register

AJUTOR!! Probleme cu DirectX / Instalarea Radeon carte

Reply

Thread Tools
Old 8 decembrie 2007, 23:03
Noile state Group

Default AJUTOR!! Probleme cu DirectX / Instalarea Radeon carte

Hei,

Doar ce am cumpărat un 1650x pro Radeon placă grafică şi im încercat să-l instalaţi. După descărcarea celor mai noi drivere de la ATI şi de a le instala .. Am încercat să-l joace jocuri şi mi-a spus să nu facă. Deci ... Am fugit dxdiag si am facut testul de 3d .. apare pe toate cele 3 teste au eşuat pe scena 8. Am încercat să re-a instala DirectX şi că didnt ajuta. În trecut am avut un GeForce-2 si am dezinstalat driverele .. dar când am popped de GE-vigoare înapoi inch. Cred că încă mai ales-le. Aşa că atunci când m-am dus la Device Manager şi a încercat să faceţi clic dreapta şi dezinstalarea, el mi-a spus, pentru că nu a reuşit să dezinstalaţi elementul poate fi necesar pentru a boot-a computerului. Am încercat tot ce ştiu să cunoştinţele mele, poate cineva să mă ajute rezolva această problemă? Sau au sugestii cu privire la ce pot face?

Mulţumesc,
Konrad
Old O 1 2008, 00:45
Noile state Group

Default AJUTOR!! Probleme cu DirectX / Instalarea Radeon carte

Nu ştiu dacă acest lucru ar lucra pentru tine, dar am avut o mulţime de probleme în mod corect instalarea de drivere pentru ATI Cardul meu, şi se dovedeşte că nu a fost ceva în neregulă cu meu sistem de operare Windows. Dar, apoi, din nou, acest lucru, probabil, nu va functiona pentru tine.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.