![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, Doar ce am cumpărat un 1650x pro Radeon placă grafică şi im încercat să-l instalaţi. După descărcarea celor mai noi drivere de la ATI şi de a le instala .. Am încercat să-l joace jocuri şi mi-a spus să nu facă. Deci ... Am fugit dxdiag si am facut testul de 3d .. apare pe toate cele 3 teste au eşuat pe scena 8. Am încercat să re-a instala DirectX şi că didnt ajuta. În trecut am avut un GeForce-2 si am dezinstalat driverele .. dar când am popped de GE-vigoare înapoi inch. Cred că încă mai ales-le. Aşa că atunci când m-am dus la Device Manager şi a încercat să faceţi clic dreapta şi dezinstalarea, el mi-a spus, pentru că nu a reuşit să dezinstalaţi elementul poate fi necesar pentru a boot-a computerului. Am încercat tot ce ştiu să cunoştinţele mele, poate cineva să mă ajute rezolva această problemă? Sau au sugestii cu privire la ce pot face? Mulţumesc, Konrad |
|
| |||
| |||
| Nu ştiu dacă acest lucru ar lucra pentru tine, dar am avut o mulţime de probleme în mod corect instalarea de drivere pentru ATI Cardul meu, şi se dovedeşte că nu a fost ceva în neregulă cu meu sistem de operare Windows. Dar, apoi, din nou, acest lucru, probabil, nu va functiona pentru tine. |