![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, Práve som kúpil 1650x pre grafické karty Radeon a im snažia nainštalovať. Po stiahnutí najnovšie ovládače od ATI a inštaláciou je .. Snažím sa hrať hry a to mi nedarí uviesť. Takže ... i dxdiag a běžel jsem na 3d test .. to príde až na všetky 3 testy Nepodarilo na javisku 8. Snažil som sa znovu-install DirectX a že didnt help. Predtým som mal GeForce-2 a odinstalování aj ovládače .. ale keď som bouchnutý na ge-force späť palcov. Myslím, že to ešte vyzdvihnúť u nich. Takže keď som išiel do správcu zariadení a snažil sa pravým tlačidlom myši a odinštalovať, je mi nepodarilo odinštalovať, pretože môže byť potrebné pre štart počítača. Som sa pokúsil všetko, viem to viem, môže mi niekto pomôcť vyriešiť problém? Alebo ak máte nejaké návrhy, ako na to, čo môžem robiť? Vďaka, Konrad |
|
| |||
| |||
| Nevím, jestli by to pre vás, ale mal som veľa problémov správnej inštalácii ovládača pre karty ATI, a ukáže, že tam bolo niečo s mojím OS Windows. Ale potom znova, pravdepodobne to nebude pracovať pre vás. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ati Radeon 9800 pre problémov, prosím pomôžte | vjhalai | Graphics Cards & Monitory | 1 | 30. máj 2009 05:52 |
| Palit Grafické karty Radeon 4850 Problem | Pablo15 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 29. máj 2009 03:42 |
| Radeon 9800 ventilátor hluk alebo nové karty času! | budredz | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. novembra 2008 07:13 |
| Grafická karta: ATI RADEON X1250? | carlito24 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 12. júla 2008 05:28 |
| Radeon karta | theoldman | Graphics Cards & Monitory | 6 | 11 júna 2007 23:24 |
| Thread Tools | |
| |