![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, Я тільки що купила 1650x Pro Radeon Graphics Card і їм намагаються встановити його. Після завантаження новітніх драйверів від ATI і встановлення їх .. Я намагаюся грати в ігри і вона каже мені, не виносять. Отже ... Я побіг DXDIAG, і я зробив 3D випробувань .. вона з'являється на всіх випробуваннях 3 звалилися на етапі 8. Я спробував перевстановити DirectX і що Didn't допомогу. Раніше в мене була GeForce-2, і я вилучив драйвера .. але коли я заглянув GE сили назад дюйма. Думаю, це ще підняв їх. Тому, коли я пішов в Device Manager і спробував правою кнопкою і видалити, вона розповідає мені не вдалося видалити, оскільки пункт можуть бути необхідні для завантаження комп'ютера. Я пробував все, що я знаю, наскільки мені відомо, може хто-небудь допомагати мені виправити цю проблему? Чи є якісь пропозиції щодо того, що я можу зробити? Спасибі, Конрад |
|
| |||
| |||
| Я не знаю, якщо це буде працювати для вас, але у мене було багато проблем, правильність встановлення драйверів ATI для моєї карти, і виявляється, що щось не так з моєю операційною системою Windows. Але знову ж таки, це, ймовірно, не буде працювати для Вас. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ATI Radeon 9800 Pro проблем будь ласка, допоможіть | vjhalai | Графічні карти & Монітори | 1 | 30 травня 2009 05:52 |
| Palit Radeon 4850 Відеокарта проблеми | Pablo15 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 29 травня 2009 03:42 |
| Radeon 9800 шум вентилятора або нового часу картою! | budredz | Графічні карти & Монітори | 1 | 7 листопада 2008 07:13 |
| Графічна карта: ATI Radeon X1250? | carlito24 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 12 липня 2008 05:28 |
| Radeon карт | theoldman | Графічні карти & Монітори | 6 | 11 червня 2007 23:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |