![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Предполагам въпроса казва всичко. И така, как мога да я. и аз искам субтитрите да се показват също. |
|
| |||
| |||
| и също така, какъв софтуер е там да използвате за него. |
|
| |||
| |||
| hellooo? Попитах един въпрос тук .... помогне PLZ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е малко грубо, може би никой не знае как да помогне. Също така аз съм видите някой да ти помогне по някакъв друг конци, все още можете търсенето на помощ тук?
| |||
| |||
| пич, аз не съм се опитвам да бъда груб. си само, че аз го написали преди няколко месеца, така че аз все пак никой не го чете, така че аз публикувани отново, така някой може да предизвестие. и аз ще помогне, това е, ако знам нещо, което някой иска помощ в нея. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Вярвам, че имам най-бързо Единична твърд диск в света | cheesepuff | Дискове & сменяемите носители | 12 | 17 Авг 2009 08:59 |
| Файла, няма да извлечете - казва диск пълна, но не | gramble | Общи Софтуер Чат | 1 | 28 май 2009 г. 14:15 |
| Unmountable Обувка том, № Твърд диск Намерени, имам Windows Ремонт диск | ve0804 | Дискове & сменяемите носители | 6 | 14 май 2009 г. 14:42 |
| Как мога да конвертирате PDF файл в Excel? | Raag | Офис Suites & Приложения | 1 | 21 ноември 2008 14:38 |
| Твърд диск и диск в serise? | Curly_tom | Дискове & сменяемите носители | 3 | 12 Юни 2007 10:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |