menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Jak to mám udělat Převést Moje Dvd Film o můj pevný disk do 1 Jednolůžkový Avi nebo Dat Soubor s Sub.

Reply

Thread Nástroje
Old 7. června 2009, 16:26
Člen Skupina

Default Jak to mám udělat Převést Moje Dvd Film o můj pevný disk do 1 Jednolůžkový Avi nebo Dat Soubor s Sub.

Myslím, že otázka, říká, že je vše. tak jak jsem to. a chci, aby se titulky, které se zobrazí příliš.
Old 7. června 2009, 16:29
Člen Skupina

Default Jak to mám udělat Převést Moje Dvd Film o můj pevný disk do 1 Jednolůžkový Avi nebo Dat Soubor s Sub.

a také, jaký software je zde proto, aby pro něj využití.
Old 29.září 2009, 04:18
Člen Skupina

Hellooo? Ptal jsem se tu otázku .... help plz.
Old 29.září 2009, 05:25
Administrátor Skupina

To je trochu drzý, možná nikdo neví, jak pomoci. Také já dont vidět pomoc někoho jiného vlákna, ale přesto si poptávku pomoct?

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29.září 2009, 05:40
Člen Skupina

vole, já nejsem snaží se být nezdvořilý. its just that i posta se před několika měsíci, tak jsem si myslel, nikdo číst, tak jsem vyslán, aby jej znovu někdo může oznámení. a já chtěl bych pomoci, to je, jestli vím něco, co někdo chce pomoci v tom.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Myslím, že se na jednotném Nejrychlejší pevný disk na světě cheesepuff Drives & Removable Media 12 17. srpna 2009 08:59
Soubor nebude extrakt - říká disk plný, ale není gramble Obecné Software Chat 1 28. května 2009 14:15
Unmountable Zavádecí Svazek č. pevný disk Našel jsem Windows Opravy disků ve0804 Drives & Removable Media 6 14. května 2009 14:42
Jak mohu převést soubor PDF do Excelu? Raag Office & Aplikace 1 21. listopadu 2008 14:38
Pevný disk a disk v serise? Curly_tom Drives & Removable Media 3 12 června 2007 10:40
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.