![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Myslím, že otázka, říká, že je vše. tak jak jsem to. a chci, aby se titulky, které se zobrazí příliš. |
|
| |||
| |||
| a také, jaký software je zde proto, aby pro něj využití. |
|
| |||
| |||
| Hellooo? Ptal jsem se tu otázku .... help plz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je trochu drzý, možná nikdo neví, jak pomoci. Také já dont vidět pomoc někoho jiného vlákna, ale přesto si poptávku pomoct?
| |||
| |||
| vole, já nejsem snaží se být nezdvořilý. its just that i posta se před několika měsíci, tak jsem si myslel, nikdo číst, tak jsem vyslán, aby jej znovu někdo může oznámení. a já chtěl bych pomoci, to je, jestli vím něco, co někdo chce pomoci v tom. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Myslím, že se na jednotném Nejrychlejší pevný disk na světě | cheesepuff | Drives & Removable Media | 12 | 17. srpna 2009 08:59 |
| Soubor nebude extrakt - říká disk plný, ale není | gramble | Obecné Software Chat | 1 | 28. května 2009 14:15 |
| Unmountable Zavádecí Svazek č. pevný disk Našel jsem Windows Opravy disků | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | 14. května 2009 14:42 |
| Jak mohu převést soubor PDF do Excelu? | Raag | Office & Aplikace | 1 | 21. listopadu 2008 14:38 |
| Pevný disk a disk v serise? | Curly_tom | Drives & Removable Media | 3 | 12 června 2007 10:40 |
| Thread Nástroje | |
| |