![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μάλλον το θέμα τα λέει όλα. ναι, με ποιο τρόπο μπορώ να κάνω αυτό. και θέλω να εμφανίζονται οι υπότιτλοι και εγώ. |
|
| |||
| |||
| και επίσης, το λογισμικό που είναι εκεί για να χρησιμοποιήσετε για αυτό. |
|
| |||
| |||
| hellooo? Έθεσα μια ερώτηση εδώ .... plz help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι λίγο αγενής, ίσως κανείς δεν ξέρει πώς να βοηθήσει. Επίσης, dont Βλέπω σας βοηθήσει κάποιος σε οποιαδήποτε άλλα θέματα, όμως ζητάτε βοήθεια εδώ;
| |||
| |||
| μάγκα, εγώ είμαι, δεν προσπαθώ να φανώ αγενής. του μόνο ότι εγώ αυτό δημοσιεύτηκε πριν από μερικούς μήνες, έτσι σκέφτηκα ότι κανείς δεν θα διαβάσει γι 'αυτό δημοσιεύτηκε πάλι, ώστε κάποιος μπορεί να παρατηρήσει. και θα βοηθήσει, είναι ότι αν ξέρω κάτι που κάποιος θέλει βοήθεια σε αυτό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πιστεύω ότι έχω τις ταχύτερα ενιαία Hard Drive στον κόσμο | cheesepuff | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 12 | 17 Αυγ 2009 08:59 |
| Φάκελος δεν θα εκχύλισμα - λέει δίσκο πλήρως, αλλά δεν την | gramble | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 28 Μαΐου 2009 14:15 |
| Unmountable τόμος εκκίνησης, Hard Disk Δεν βρέθηκε, έχω Windows Repair Disk | ve0804 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 14 Μαΐου 2009 14:42 |
| Πώς μπορώ να μετατρέψω αρχείο PDF στο Excel; | Raag | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 21 Νοε 2008 14:38 |
| Σκληρός δίσκος και σε δίσκο serise; | Curly_tom | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 12 Ιουν 2007 10:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |