manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

Kako Pretvori Moj Dvd film o mojim Hard Disk u 1 jednokrevetna avi datoteke ili tata sa Sub.

Reply

Thread Tools
Old 7. lipnja 2009, 16:26
Member Group

Default Kako Pretvori Moj Dvd film o mojim Hard Disk u 1 jednokrevetna avi datoteke ili tata sa Sub.

Valjda pitanje govori sve. pa kako mogu to. i ja želim je da se pojave titlovi previše.
Old 7. lipnja 2009, 16:29
Member Group

Default Kako Pretvori Moj Dvd film o mojim Hard Disk u 1 jednokrevetna avi datoteke ili tata sa Sub.

i isto tako, ono što je tamo softver koristiti za to.
Old 29 rujan 2009, 04:18
Member Group

Hellooo? ja pitao pitanje ovdje .... pomoć plz.
Old 29 rujan 2009, 05:25
Administrator Group

To je malo sirov, možda nitko ne zna kako pomoći. Isto tako ja dont vidjeti pomažući vam bilo tko u bilo koje druge teme, ali vas zahtijevati pomoć ovdje?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29 rujan 2009, 05:40
Member Group

kicoš, ja sam ne pokušava biti surov. svoj pravedan taj JA pošta je prije nekoliko mjeseci, pa sam mislio da nitko ne čita pa je to pošta opet tako netko može primijetiti. i ja bi pomoć, koja je, ako ja znam nešto što netko želi pomoći u tome.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Mislim imam Najbrži Single Hard Drive u svijetu cheesepuff Drives & Izmjenjivi mediji 12 17. kolovoz 2009 08:59
File nece izvuci - kaže disk pun, ali ne svojim gramble Općenito Software Chat 1 28. svibanj 2009 14:15
Unmountable Boot Volume, No Hard Disk Pronađeno sam Windows Repair Disk ve0804 Drives & Izmjenjivi mediji 6 14. svibanj 2009 14:42
Kako mogu pretvoriti PDF datoteke u Excelu? Raag Office & Applications 1 21. studeni 2008 14:38
Hard disk i disk u serise? Curly_tom Drives & Izmjenjivi mediji 3 12. lipnja 2007 10:40
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.