![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Valjda pitanje govori sve. pa kako mogu to. i ja želim je da se pojave titlovi previše. |
|
| |||
| |||
| i isto tako, ono što je tamo softver koristiti za to. |
|
| |||
| |||
| Hellooo? ja pitao pitanje ovdje .... pomoć plz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je malo sirov, možda nitko ne zna kako pomoći. Isto tako ja dont vidjeti pomažući vam bilo tko u bilo koje druge teme, ali vas zahtijevati pomoć ovdje?
| |||
| |||
| kicoš, ja sam ne pokušava biti surov. svoj pravedan taj JA pošta je prije nekoliko mjeseci, pa sam mislio da nitko ne čita pa je to pošta opet tako netko može primijetiti. i ja bi pomoć, koja je, ako ja znam nešto što netko želi pomoći u tome. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Mislim imam Najbrži Single Hard Drive u svijetu | cheesepuff | Drives & Izmjenjivi mediji | 12 | 17. kolovoz 2009 08:59 |
| File nece izvuci - kaže disk pun, ali ne svojim | gramble | Općenito Software Chat | 1 | 28. svibanj 2009 14:15 |
| Unmountable Boot Volume, No Hard Disk Pronađeno sam Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 14. svibanj 2009 14:42 |
| Kako mogu pretvoriti PDF datoteke u Excelu? | Raag | Office & Applications | 1 | 21. studeni 2008 14:38 |
| Hard disk i disk u serise? | Curly_tom | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 12. lipnja 2007 10:40 |
| Thread Tools | |
| |