![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Manau klausimas says it all. taip, kaip aš jį. ir aš noriu, kad subtitrai būtų rodomi per. |
|
| |||
| |||
| taip pat, kokia programinė įranga yra tam, kad naudoti ją. |
|
| |||
| |||
| hellooo? paklausiau klausimą čia .... help PLZ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| That's a little bit rude, o gal ir niekas nežino, kaip padėti. Pat i dont see you padėti kam nors kitas temas, dar galite paklausos padėti čia?
| |||
| |||
| dude, I am not trying to be rude. jo tik kad aš Posted tai prieš keletą mėnesių, tad manau, kad niekas skaityti taigi aš jį vėl Posted taip kažkas gali pranešimas. ir aš norėčiau padėti, tai, jei aš žinau, o tai kas nors nori padėti jį. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Tikiu, kad Greičiausias Single Hard Drive Pasaulis | cheesepuff | Drives & Removable Media | 12 | Rugpjūtis 17, 2009 08:59 |
| Failo nebus ekstraktas - sako diskas pilnas, tačiau jos nėra | gramble | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Gegužė 28, 2009 14:15 |
| Unmountable Įkėlimo tomas, Nr Hard Disk Rasta turiu Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | Gegužė 14, 2009 14:42 |
| Kaip galiu konvertuoti PDF failą Excel? | Raag | Office Suites & Applications | 1 | Lapkritis 21, 2008 14:38 |
| Kietasis diskas ir diskas ir serise? | Curly_tom | Drives & Removable Media | 3 | Birželis 12, 2007 10:40 |
| Temos įrankiai | |
| |