мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

Како Претвори Мој Двд филм о мојим Хард Диск у 1 једнокреветну ави датотеке или тата са Суб.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. јуни 2009, 16:26
Мембер Гроуп

Default Како Претвори Мој Двд филм о мојим Хард Диск у 1 једнокреветну ави датотеке или тата са Суб.

Ваљда питање говори све. па како могу то. и ја желим је да се појаве титлови превише.
Old 7. јуни 2009, 16:29
Мембер Гроуп

Default Како Претвори Мој Двд филм о мојим Хард Диск у 1 једнокреветну ави датотеке или тата са Суб.

и исто тако, оно што је тамо софтвер користити за то.
Old 29тх Маы 2009, 04:18
Мембер Гроуп

хеллооо? Питао сам питање овде .... помоћ Плз.
Old 29тх Маы 2009, 05:25
Администратор Гроуп

То је мало сиров, можда нико не зна како да помогне. Такође, ја донт видите ко вам помогнемо на било који други конац, али Вам помоћи тражње овде?

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 29тх Маы 2009, 05:40
Мембер Гроуп

Дуде, ја не покушавам да будем непристојан. своје само да сам га послали пре неколико месеци, па сам мислио да нико не чита па сам га поново постављене тако да неко може приметити. и ја бих помоћ, да ако знам нешто што неко жели помоћи у томе.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Мислим имам Најбржи Сингле Хард Дриве у свету цхеесепуфф Дривес & Измјењиви медији 12 17 аугуст 2009 08:59
Филе неце извуци - каже диск пун, али не својим грамбле Уопштено Софтуаре Цхат 1 28 мај 2009 14:15
Унмоунтабле Боот Волуме, Но Хард Диск Пронађено сам Уиндоус Репаир Диск ве0804 Дривес & Измјењиви медији 6 14 мај 2009 14:42
Како да претворите ПДФ датотеке у Ексцел? Рааг Оффице & Апплицатионс 1 21 новембар 2008 14:38
Хард диск и диск у серисе? Цурлы_том Дривес & Измјењиви медији 3 12. јуна 2007 10:40
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц