менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Як конвертувати мій DVD Film на мій жорсткий диск на 1 Single Аві Dat або файлу з Sub.

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 червня 2009, 16:26
Член групи

Default Як конвертувати мій DVD Film на мій жорсткий диск на 1 Single Аві Dat або файлу з Sub.

Я думаю, питання все сказано. Отже, як я його. і я хочу субтитри для занадто.
Old 7 червня 2009, 16:29
Член групи

Default Як конвертувати мій DVD Film на мій жорсткий диск на 1 Single Аві Dat або файлу з Sub.

а також, яке програмне забезпечення там застосування.
Old 29 вересня 2009, 04:18
Член групи

Hellooo? Я поставив запитання тут .... PLZ допомогу.
Old 29 вересня 2009, 05:25
Адміністратор групи

Це трохи грубий, може бути, ніхто не знає, як допомогти. Також я не бачу вам допомагає будь-хто в будь-якої іншої теми, але ви вимагаєте допомогти тут?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 29 вересня 2009, 05:40
Член групи

Чувак, я не намагаюся бути грубим. свій просто я Написав він кілька місяців тому, тому я подумав, ніхто не читав так, я опублікував його знову так, хтось може помітити. і я хотів би допомогти, то є, якщо я знаю те, що хтось хоче допомогти в цьому.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Я вважаю, що я Fastest один жорсткий диск в світі cheesepuff Знімні накопичувачі І ЗМІ 12 17 серпня 2009 08:59
Файл не буде витягувати - каже диск повністю, але це не так gramble General Software чат 1 28 травня 2009 14:15
Демонтується завантажувального томи, не знайдено жорстких дисків, у мене Windows Repair Disk ve0804 Знімні накопичувачі І ЗМІ 6 14 травня 2009 14:42
Як конвертувати PDF файл в Excel? Рааг Office Suites & Застосування 1 21 листопада 2008 14:38
Твердих дисків і дисків у serise? Curly_tom Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 12 червня 2007 10:40
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.